De bedste teambuilding øvelser til drengene!

Send drengene på teambuilding!

Uanset om der skal findes teambuilding øvelser til kontoret – eller om I blot vil bruge teambuilding øvelser i vennegruppen – kan I få brug for inspiration. For hvilke teambuilding øvelser skal I vælge? Der findes mange! I denne artikel giver vi nogle teambuilding idéer, som specielt er helt perfekte for drengegruppen!

Teambuilding øvelse med Lego: Den barnlige 

Her øver man specielt kommunikationen og samarbejdsegenskaberne! Vi husker vel alle, hvor svært det kunne være at samle den helt rette figur eller bygning af legoklodser som barn. Og det kunne tage utrolig lang tid! 

Denne teambuilding øvelser går ud på, at alle i gruppen får det samme sæt usamlede legoklodser i de samme farver. I får samtidig instruktioner om, hvad I skal bygge. Derefter handler det ganske enkelt om, at I alle får bygget den samme figur i de samme farver – uden at I kan se hinanden. Dette kan lyde meget simpelt, men opgaven er sværere end som så. Opgaven kan hurtigt give anledning til en masse frustrationer. Dog også en masse grin! 

Hvis I i vennegruppen eller på kontoret er vilde med lego, er dette bestemt en teambuilding øvelse, som I skal forsøge jer med! 

Overlevelsesturen: Den klassiske 

I kan selvfølgelig også overveje den meget klassiske teambuilding øvelse: En overlevelsestur. Der er forskellige kurser, som man kan melde sig på, hvis man eksempelvis er en vennegruppe. Man kan også leje en instruktør, hvis man er et helt kontor, som sammen skal på denne teambuilding øvelse. 

Når I kommer ud på overlevelsesturen, kan I blive udsat for lidt af hvert! I skal selvfølgelig kunne kommunikere omkring, hvordan man får sat teltet op, hvordan man får gang i bålet – og hvem laver mad? Dog er øvelses-mulighederne mange – og instruktøren vil helt sikkert komme op med nogle lege, som vil få deltagerne tættere på hinanden. 

Escape Rooms: Den ultimative 

Prøv teambuilding i København i form af et escape room. Som tiden går, åbner flere og flere steder dog heldigvis rundt omkring i landet, som udbyder disse interessante Escape Rooms. 

Escape Rooms er sjove for næsten alle slags vennegrupper! Hvis du endnu ikke har forsøgt dig med disse, må du få overtalt vennegruppen – eller kontoret. Der er ingen tvivl om, at Escape Rooms er den ultimative samarbejdsudfordring! I skal nemlig samarbejde om at løse en videnskabelig gåde eller lignende, for at komme ud af pågældende rum igen. Det handler om at være taktisk sammen og samarbejde om opgaven på bedste vis. 

Vi håber, at disse teambuilding idéer kan bruges! Teambuilding er sjovt for vennegrupper, men de kan være absolut nødvendige i forbindelse med at skabe et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne på et kontor. Et dårligt arbejdsmiljø kan nemlig hurtigt give stress, og undersøgelser viser, at stress kan være roden til mange livsstilssygdomme