Disse ting kan du lave med mændene i familien

Er du en drenget dreng, og elsker du at omgive dig med mennesker med højt testosteron, så kan det være, at du skal omgive dig med mændene i din familie i nogle dage i sommerferien. På den måde kan I udfordre hinanden og samtidigt brænde en masse krudt af, som kan være tiltrængt, nu hvor man kan være nødsaget til at blive hjemme i de vante rammer grundet den verdensomspændende pandemi. Er du på bar bund i forhold til hvad, du kan lave med mændene i din familie, så kan disse tips måske hjælpe dig videre i din brainstorm.

Tag ud og svømme

Danmark er omkring af kyst og vand, og derfor er det oplagt at tage på en herretur ud til vandet. Tag noget tilbehør med så I kan få brændt noget krudt af sammen og for at se, hvem der er bedst til at dykke, eller hvem der kan håndtere en badebold bedst. Svømning er også en god motionsform, og du kan være sikker på, at mændene i din familie vil være med på idéen. Dernæst kan I dele en øl og grille nogle pølser, hvis humøret og vejret er til det.

I kan også udfordre hinanden på mountainbikestier

I Danmark er cykling en populær sportsgren, og der er især mange, der cykler på mountainbikes i de danske skove. Derfor kan I også finde et hav af forskellige stier rundt omkring i Danmark, som passer til forskellige niveauer. Sørg for at have udstyret i orden så du måske har en forbedret chance for at vinde – køb dit udstyr på nettet og sørg for selvtilliden til når I skal ud og køre om kap. Husk altid sikkerheden og at passe på hinanden. Sørg derfor også med at pakke fornuften med i tasken så I alle kommer hjem igen med lemmerne i behold.