Planlæg den ultimative herretur til Herning

Mangler dig og dine kammerater en ordentlig herretur, hvor I morer jer og skaber en masse sjove minder? Så har vi nedenunder planlagt en tur, hvor vi lover jer for, at I kommer til at have det skægt. Mangler I andre idéer til, hvordan I udforsker den spændende by Herning, når drengene skal på tur, så læs mere her.

Udfordrer jeres detektiv evner

Start dagen med en udfordring i Herning Escape Room, her bliver jeres samarbejde sat på en stor prøve. Det er en aktivitet, som kræver, at man bruger hovedet, og derfor er det også en god idé at lægge denne aktivitet som en af de første. Selvom I bliver tvunget til at koncentrere jer, er det stadig en aktivitet, som er fyldt med sjov og latter.

Find den perfekte burgerbar

Efter en udfordrende oplevelse i Escape Room, er det tid til aftens hovedmåltid. En rigtig herredag er ikke at finde uden en stor burger, og i Herning findes der gode restauranter og cafeer, som kan byde på lækker mad. Grillen Burgerbar, Backyardburger og Cafe Karma er gode eksempler, når aftensmaden mangler og herrerne skal mættes med saftige og lækre burgere.

Nu skal tørsten slukkes

Den næste aktivitet er bestemt vigtig for at fuldføre aftenen, da det er her snakken og latteren begynder. For at opnå de helt høje karakterer kræves det, at nattelivet udforskes, og her er I kommet til den helt rette by. Fox And Hounds er værd at overveje, da der oftest er Pubquiz og livemusik her, hvilket gør aften endnu hyggeligere. Petit-bar tilbyder også livemusik og karaoke i deres hyggelige kælder, her er du også sikret at opleve vaske ægte værtshus stemning. Hvis nattens strabadser foregår på The Old Irish Pub, vil I helt sikkert heller ikke blive skuffet. Her vil I lægge ører til gamle bangers og drikke øl i lange baner.