3 lette måder du kan stå skarpere end gutterne

Der er altid lidt af en konkurrence mellem drengene. Det er ikke kun en konkurrence på fodboldbanen, i bilen eller med PlayStation controlleren i hånden. De fleste drenge konkurrerer også på deres udseende, da de selvfølgelig gerne vil se godt ud for damerne. Men hvordan kan du stå skarpere end dine makkere uden det helt store besvær? Det kommer vi med 3 klokkeklare tips til i dette indlæg.

Køb en næsehårstrimmer

Næsehår er yt. Derfor anbefaler vi alle drenge at købe en god næsehårstrimmer, som med snilde kan fjerne alle de lange hår der måtte være i næsen. Det er en nem og hurtig måde hvorpå man kan sikre sig, at man står flottere end sine makkere. Det er nemlig de færreste drenge, som har åbnet øjnene op for hvor genial en næsehårstrimmer er.

Trim dit skæg løbende

Hvis du er en af de gutter der kan gro et fabelagtigt skæg, så anbefaler vi, at du sørger for at holde det ved lige. Et flot og velholdt skæg kan være med til at give et helt unikt udtryk, hvorimod et skæg der ikke bliver holdt gør, at man ligner en hjemløs uden lige.

Undlad derfor at spare penge, når det kommer til hvilken skægtrimmer du skal have. Det kan være den der i sidste ende gør udsagnet om hvorvidt du står skarpere end makkerne, eller om de står skarpere end dig. En god skægtrimmer koster ikke mere end nogle hundrede kroner i dag, og kan typisk holde mange år ud i fremtiden, da man nemt og hurtigt kan købe nye barberblade til den.

Sammensæt dit tøj med omtanke

Det kan hurtigt gå galt, hvis man sammensætter tøj, som ikke giver mening at sætte sammen. Derfor vil vi slå et slag for, at man sørger for at sammensætte sit tøj med omtanke. Det kan være ved at få vejledning fra ekspedienten i butikken, eller ved virkelig at sætte sig ind i hvilke stykker tøj der fungerer sammen.

Er man eksempelvis typen der kan lide at gå i jakkesæt, så er der helt klare regler for hvordan man må sætte farverne på et jakkesæt sammen. Et godt og konkret eksempel på dette er hvis man har valgt at have brune sko på, så går det ikke, at man har et sort bælte på. Til brune sko skal man selvfølgelig have brunt bælte på, og det samme den anden vej rundt, hvis det er sorte sko.