Tips til at finde de rette kalendergaver til ham

Julen nærmere sig, og derfor kan det være en god ide at være ude før de andre, når det omhandler juleshopping og julegaver. Julen er på mange måder også hjerternes tid, og derfor gælder hyggen for de kærlige par også en del. Derfor kan det være rart at finde de rette adventsgaver til din mandlige partner, som måske allerede har det hele. En pakkekalender kan også gøre meget for julestemningen, og derfor er det op til dig at finde ud af hvad der er sjovest for din partner at pakke op.

Lav en hjemmelavet pakkekalender til ham

Det er først og fremmest nemmere at finde ud af hvad du skal give til ham, efter du har planlagt hvordan du skal forkæle ham? Er du ude på noget hyggeligt som han kan spise? Eller andre søde ting? Man kan sagtens lave en fin og hjemmelavet pakkekalender, der involverer slik og chokolade, eller måske nogle søde tebreve? Det kunne også være en sjov og anderledes pakkekalender, der har en masse sjove gadgets eller en søde pakkekalender, der også har små citater eller gåder i kalenderen, som din partner skal læse og løse. Mange vælger også at anskaffe en erotisk kalender, der indebærer små frække gadgets til alle par. Alle disse muligheder kan sagtens være med i din hjemmelavede pakkekalender. Derudover kan man også lave en anden tematisk pakkekalender, som også hører sammen. Det kunne eksempelvis være drinksglas, cocktailshaker og andet tilbehør til den drikkeglade mand.

En social pakkekalender, der skaber den gode hygge

Er du mere til oplevelser? Så er det også en mulighed til pakkekalenderen, eller som en adventsgave. Det kunne for eksempel indebære en tur i biografen eller et fint cafebesøg. Det kunne også være noget andet socialt som fine brætspil og puslespil, der er med til at skabe den hyggelige julestemning. Derudover kan du også købe forskellige materialer til at lave julepynt, så I sammen kan skabe julen derhjemme.