Gode gaveønsker til manden der har alt

Er du også en af dem, der aldrig kan finde på nogle ønsker, når din fødselsdag nærmer sig, og familie og venner begynder at spørger efter en ønskeliste? Så fat mod. Her får du nogle bud på gaver til dig, som aldrig kan finde på noget. 

Klassiske accessories 

Det er altid godt at ønske sig noget tidsløst og noget, som du kan have i mange år frem. Det er her accessories som pæne herresmykker, kommer ind i billedet. Dette kan for eksempel være et flot armbånd. Der findes armbånd til mænd for enhver smag. For eksempel den klassiske kæde i guld eller sølv, eller den mere rustikke version med perler, der henleder tankerne på eksotiske strande og surferbølger. En anden mulighed kunne være en halskæde eller måske et helt klassisk armbåndsur. Det gode ved at få smykker i gave udover at de holder mange år frem, er også det hyggelige i, at du kan tænke på giveren, hver gang du bærer dit armbånd eller ur. 

Hvis du ikke er så meget til herresmykker, kunne et andet ønske være en kasket eller måske et pænt halstørklæde i god kvalitet. 

Oplevelser 

Et andet rigtig godt ønske, hvis du ikke lige står og mangler noget til hverken garderoben eller boligen, er en oplevelse. Måske du altid har haft en drøm om at hoppe i faldskærm? Eller måske du godt kunne tænke dig at blive klogere på det italienske køkken med et madkursus? Eller er du bare et madøre og glad for vin, så kan du også ønske dig et besøg på din yndlingsrestaurant. 

Det er en gave, som ikke nødvendigvis kun bringer glæde hos dig, men også den glade giver, som måske er så heldig at være en del af oplevelsen. Det er også et hyggeligt ønske i en vennegruppe, hvis det for eksempel giver jer mulighed for at tage ud og springe faldskærm sammen, eller måske tilbringe en aften sammen hvor I tager til romsmagning, hvilket kun kan ende ud i en festlig aften.  

Gavekort

Hvis du ikke lige går og mangler noget, så er et gavekort oplagt. Ønsk dig et gavekort til en af dine yndlingsbutikker, eller en butik du alligevel bruger penge i jævnligt. Det kan for eksempel være du har en særlig creme, som du altid køber i matas eller en parfume, som du på et eller andet tidspunkt alligevel skal købe en ny af. Det kan også være et gavekort til dit lokale supermarked – det er i især en fed gave, hvis du er studerende. Med et gavekort er du klar til at tanke dit basislager op.