Vælg den rette udbyder, når taget skal renoveres

Står du med et hus, hvor taget nu har udtjent sin værnepligt, og det er ved at være på tide med en udskiftning? Så skal du følge med her. For udvælgelse og generel viden inden for faget, kan være en uoverskuelig proces for den gængse dansker, hvoraf ProfilTech står klar til at hjælpe. Her er du garanteret god service udført af kompetente eksperter inden for tagtyper.

Professionel rådgivning

ProfilTech har med 30 år på bagen, de bedste forudsætninger for at give dig en smertefri oplevelse, når du skal vælge dit næste tag. Uanset hvilken medarbejder du kommer over, vil den enkelte være ekspert inden for tag, og du vil derfor få eminent rådgivning til både tagtype og montering af produktet, når du handler tag ved ProfilTech.

Tagplader der passer ethvert tag

Hjemmesiden rummer et hav af forskellige tagplader, hvoraf der findes standardmål for dem alle. Dog er to tage ikke ens, hvorved du med ProfilTech enten kan vælge en tagplade i standardmål, eller selv skræddersy længden, så det passer til netop dit tag. Som en ekstra tilføjelse, forhandles der også med tagrender og monteringsskruer, så du efter din handel, er godt klædt på, når du skal montere dit nye tag.

Nem og hurtig levering

At skaffe et helt tag hjem i tagplader kræver som regel flere køreture og en overfyldt trailer. Her har ProfilTech gjort det nemt for dig, og tilbyder levering lige til døren med kranbil, så du kan få en hurtig og nem levering af dine nye plader og tilbehør.

Garanti på alle produkter

Udover formidabel rådgivning fra fagfolk og en fantastisk service gennem levering, tilbyder ProfilTech også henholdsvis 20 og 40 års garanti på deres tagplader. Det er altså kvalitet man kan stå inde for, hvilket også giver en betryggende købsoplevelse for den enkelte kunde.