Med disse tips er det ingen sag at flytte

Det at skulle flytte kan være en stor omvæltning, og faktisk er det noget, som kan være meget stressende og uoverskueligt. Mange mennesker har brug for tryghed i hverdagen, og den tryghed findes ikke, når man står midt i en flytning, hvor man ikke længere har sin trygge og sikre base. Skal du flytte, og frygter du forløbet, så kan du med disse tips flytte med ro i maven.

Få bekymringer og tanker ud af hovedet

Ofte er der mange bekymringer og tanker forbundet med at flytte, og det er helt normalt. Det er dog sjældent noget, man egentligt snakker om. Er det noget, du oplever, så kan det være, at det nu er tiden til at åbne op for netop at få bekymringerne og tankerne væk. Eventuelt kan du skrive dem ned på et stykke papir, hvis du ikke har lyst til at dele dem, eller også kan du dele med et nært familiemedlem eller en god ven.

Smid ud og køb nyt

Når man skal flytte, er der højst sandsynligt nogle af dine ting, der trænger til udskiftning eller en kærlig hånd. For at gøre en flytning mindre uoverskuelig er det en god idé at smide de ting ud, der er brugte og slidte, inden du skal flytte. På den måde skal du ikke slæbe tingene med over i dit nye sted, hvor de kan stå og fylde, inden de eventuelt ryger ud.

Investér i holdbare og slidstærke løsninger

Er du typen, som sjældent køber nye ting, så er det vigtigt, at de ting du køber er slidstærke og holdbare, så de både er pæne og funktionelle i lang tid. Er du praktisk anlagt, kan du eventuelt bygge noget selv – på den måde får man lige præcist det, man står og mangler. Se mere her. Der er nemlig mange gode fordele ved at bygge selv. Det behøver ikke at tage lang tid, og projektets omfang bestemmer du helt selv.

Spørg venner og familie om pakkeråd

Du er ikke alene om at synes, at det at skulle pakke hurtigt kan blive en meget uoverskuelig situation. Når samtlige ting skal flyttes, opdager man, at man pludseligt har mange flere ting, end man i første omgang regnede med. Har du brug for hjælp, kan du med fordel spørge venner eller familie om pakkeråd eller måske endda pakkehjælp. Måske har de eksempelvis nogle gode tips til, hvordan man pakker køkkenting smart ned.

Mærk efter om mavefornemmelsen er der

Ens hjem er typisk ens trygge base, hvor man har muligheden for at komme helt ned i gear og være sig selv. Det er derfor vigtigt, at du har mavefornemmelsen med dig, når du flytter. Mærker du efter, og har du det skidt i situationen, kan det være, at du er i gang med at lave en forkert ændring i dit liv. Husk at spørge dig selv om hvordan du har det. Det er nemlig ikke altid, at andre er så gode til at spørge.