Tag en akupunktør uddannelse og start din egen praksis

Er du, ligesom mange andre, helt vild med akupunktur? Måske det er noget, du er blevet for nyligt? Eller måske du altid har haft et godt øje til faget? Ligegyldigt, hvor lang tid du har elsket faget, er du dog kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om en akupunktør uddannelse her i Danmark. Det er altså en uddannelse, du kan tage, hvis du går med en drøm om at starte din helt egen akupunktur praksis i fremtiden. Det er desuden en utroligt populær uddannelse, og rigtig mange finder netop denne akupunktøruddannelse utrolig attraktiv. Det gør de blandt andet, fordi du under uddannelsen bliver udstyret med en lang række forskellige redskaber, som forbereder dig på alt du kan støde på indenfor akupunkturens verden. Denne akupunktør uddannelse er desuden praksisbaseret, hvilket vil sige, at du under din uddannelse løbende vil få mulighed for at afprøve de forskellige teknikker i praksis, så du kan være helt klar til at udføre dem på dine fremtidige klienter. Undervisningen foregår desuden i små hold, så du kan være helt sikker på at få noget ud af dit fremmøde. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at prøve? Så kan du lige her tilmelde dig den fantastiske akupunktør uddannelse.

Tilpas din undervisning til resten af dit liv

Du behøver desuden ikke sætte det halve af dit lav af til at tage denne akupunktør uddannelse – den tager nemlig kun et år. I løbet af det år vil du således blive undervist i alle de klassiske teorier, der i dag ligger til grund for akupunkturen. Derudover kan du desuden helt selv vælge, om du ønsker at modtage din undervisning på dag- eller weekendhold, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din uddannelse til dit nuværende liv – og hvem ønsker ikke det?

Undervisningen består blandt andet af et forløb om klassisk kinesisk kostvejledning. Her vil du blive introduceret til de principper, som hele faget om kinesisk medicin er baseret på. Idet undervisningen, som sagt, er praksisbaseret, vil du ligeledes have mulighed for at afprøve principperne og metoderne på din egen krop. Dermed kan du helt selv mærke, hvordan klassisk kinesisk medicin føles i kroppen.