Sådan passer du godt på dine tænder

Det er vigtigt at have en god tandhygiejne, hvis du gerne vil passe godt på din overordnede sundhed. Desuden er det ærgerlige penge, du bruger på dine tænder, når nu du sagtens kan spare dem ved en daglig, god tandhygiejne. Synes du, det er svært at have lyst til at passe korrekt på dine tænder? I denne artikel får du idéer til, hvordan du snyder dig til at passe godt på dine tænder.

Hav en tandsang

Elsker du at danse lystsluppen eller vugge til en fin ballade, så gør det mens du børster tænder! Sæt en sang på, du virkelig godt kan lide at høre, og lad den så være din tandbørstesang. Således sikrer du, at du får børstet tænder i tilstrækkeligt lang tid, og det bliver ikke længere nær så kedeligt at børste sine tænder. Måske du sågar ender med at se frem til de sjove minutter, du kan fyre et par gode moves af til en dejlig sang!

Det er vigtigt at få tjekket tænder omkring hver niende måned. Næste gang du tager til tandlægen, bør du sætte en kalendernote otte måneder frem, så du ikke skal være i tvivl om, hvornår du bør bestille et check up igen. Du kan finde Kvalificerede tandlæger på Amager og Frederiksberg til dit næste tjek allerede nu!

Husk tandtråden

At børste tænder svare til at lave lasagne udelukkende med lasagneplader. For at få et vellykket måltid, har du brug for sovsen og osten! Tandtråden er måske den vigtigste del af tandrensningen, og det er derfor rigtig godt, hvis du kan gøre det til en vanesag at bruge tandtråden.

Synes du det tager lang tid? Måske gider du ikke kigge på dig selv i spejlet lave spøjse grimasser imens? Sæt din yndlingsserie på din computer og brug tandtråd imens! Du gør noget godt for din mundhygiejne uden at opdage det!