Skal du holde en halloweenfest for børn?

Oktober måned kan være en lang og blæsende måned. Men heldigvis er det også måneden for halloween. Den 31. oktober hvert år kan du altså se frem til at tage et uhyggeligt kostume på og fejre dagen med venner og familie. Vil du gerne holde en halloweenfest sammen med dine børn? Så læs med videre her og få hjælp til planlægningen.

Tips til at planlægge en (u)hyggelig halloweenfest med børn

Der er flere ting, som du bør have styr på, hvis du gerne vil fejre halloween sammen med børn. Først og fremmest er det en god idé, at du går i gang med planlægningen i god tid. Det kan føles overvældende, hvis du skal nå det hele i sidste øjeblik. Du skal blandt andet have styr på følgende:

 

  • Mad og drikke – Mad og drikke er vigtigt til en halloweenfest. Du kan bestille noget udefra, eller du kan lave det selv. Eksempelvis kan du hygge dig med at lave mad og drikke, der passer til halloween. Du kan finde masser af halloweenopskrifter på nettet.
  • Kostume – Selvfølgelig skal du finde kostumer til dig selv og dine børn. Det kan også være, at du har brug for hårfarve til børn for at fuldende kostumerne.
  • Pynt – Pynten er alfa og omega til en halloweenfest. Det er bare ikke halloween, før der hænger en masse (u)hyggeligt pynt. Du kan både pynte op indenfor og udenfor alt efter, hvad du har lyst til. Pynten er uden tvivl med til at sætte den helt rigtige stemning.