Gaveideer til konfirmation (til ham)

Det er sæson for konfirmationer, og det kan være, at du skal til en i den nærmeste fremtid. Problemet er bare, at du ikke har fået styr på gaven endnu. Derfor kan du her få nogle tips og råd til gaveidéer, så du kan få ordnet det snart. Et forslag er for eksempel at kigge efter rabatkoder til DitUr. Man træder jo ind i de “voksnes rækker”, når man bliver konfirmeret. Derfor er der også nogle andre ting, man interesserer sig for. Det betyder også, at man ikke skal give så barnlige gaver længere.

Et ur

Det kan som sagt være en god idé at give konfirmanden et ur. Det giver et lidt mere voksent udtryk, og det er noget, han kan have i lang tid, hvis du køber et ur af god kvalitet. Det er også til dette formål, at det kan være en god idé at lede efter rabatkoder til DitUr. For hos DitUr er det muligt at finde mange fine ure, og hvis konfirmanden finder ud af, at det er noget for ham at gå med ur, kan han altid købe et ur mere til supplering, når han bliver ældre.

Parfume

Det er også i konfirmationsalderen, at pigerne begynder at blive lidt mere interessante. Derfor kan du give ham en parfume med en lidt mere voksen duft, så han dufter dejligt. Du kan eventuelt købe en hel gaveæske, hvor han også får en deodorant med, da det jo også er i den alder, hvor drengene er begyndt at svede lidt. Derfor vil en gaveæske med parfume og deodorant være en rigtig god idé.

Penge

Selvom det er en kedelig gave, er den også bare sikker. Hvis du giver penge, kan han nemlig bruge dem på lige nøjagtig det, han gerne selv vil. Eftersom det kan være en lidt kedelig gave, kan du pifte den op med noget underholdning. Du kunne for eksempel lave en lille quiz til ham, hvor han så vinder flere penge for hvert rigtigt svar. Du giver selvfølgelig alle pengene, uanset hvordan det går. Det er bare lidt sjovt, hvis der bliver gjort noget ekstra for det.

Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på, hvad du kan give til ham. Et råd er at kigge efter rabatkoder generelt, hvis du har tænkt dig at købe gaven på nettet. Der er penge at spare, hvis man giver sig lidt tid til at lede. Man giver jo oftest også en lidt dyrere gave til en konfirmation, og derfor er det helt i orden at lede lidt efter rabat.