Psykolog i Aarhus for hele familien

psykolog i aarhus

Psykolog i Aarhus tilbyder terapi til både dig og hele din familie. Har du børn, kender du måske til de udfordringer, man som forælder eller familie kan opleve hos sit barn. Udfordringen ligger ikke nødvendigvis hos enkelte, men kan også ligge hos familien som helhed.  Psykolog i Aarhus hos PsykologCenter Aarhus er der forståelse for både behov hos den enkelte og hos hele familie. Psykolog i Aarhus har erfaring og erfaring med netop børn, unge og familier. Derfor vil psykolog i Aarhus spore sig på udfordringerne, efterhånden som terapien tager form.

 

Psykolog i Aarhus til unge og børn

 

En psykolog i Aarhus med speciale i børn og unge vil kunne behandle din søn, hvis du oplever, at din søn ikke trives. Det kan være, at din søn oplever tristhed og irritabilitet i hverdagen, som er begyndt at manifestere sig. Det kan være svært selv at bryde ud af, men her kan en psykolog i Aarhus være vejen frem, for at ændre denne adfærd. Og vigtigst af alt; for at hjælpe din søn med at få det bedre igen.

 

Psykolog i Aarhus kan hjælpe din søn med:

  • Separationsangst
  • Social fobi
  • Angst og fobier
  • Panikangst

 

Samt andre udfordringer din søn måtte opleve.

Det kan være svært som forælder at se sin søn have det skidt, uden at vide hvad du skal stille op. Måske er du også bange for, hvad andre tænker om dig og din søn. Psykolog i Aarhus kender alle disse problematikker og udfordringer, og kan hjælpe jer bedre på vej i livet. Psykolog i Aarhus vil give jer konkrete redskaber i kan anvende i hverdagen samt give jer et eventuelt indblik i og forståelse for hvad adfærden skyldes. Forståelsen er ofte vigtig for at kunne ændre adfærden.

Psykolog i Aarhus giver afklaring

Når du kontakter psykolog i Aarhus, vil han eller hun klarlægge et møde mellem jer og fastlægge forløbet. Din psykolog i Aarhus vil også afklare om det er familieterapi eller individuel terapi, der er vejen frem for dig og din søn. Når du og din søn kommer til jeres første behandling hos psykolog i Aarhus, får din psykolog i Aarhus sporet sig ind på hvilke behov der er for videre behandling. Gennem en stille og rolig samtale.

Psykolog til unge og børn i Aarhus

Er din søn under 18 år og har han brug for en psykolog Aarhus, så kan du tilmelde din søn en plads på af de målrettede forløb til børn og unge hos psykolog i Aarhus. Psykolog i Aarhus har stort kendskab til børn- og ungeområdet og har speciale i forløb til børn og unge.