Skab helte stemning på børneværelset med Paw Patrol

De fleste børn kender til Paw Patrol, og de er vilde med det. Der er nok rigtig mange børn, der vil elske et børneværelse fyldt med de søde figurer fra Paw Patrol. Med et børneværelse med Paw Patrol, inspirerer du dit barn til en masse timers sjov leg med figurer, som de kender fra den populære tegnefilm.

Paw Patrol er en meget populær tegnefilm serie, som handler om 6 dygtige redningshunde. Alle redningshundene har hver deres styrker og en unik teknologipakke, som de har på ryggen. Redningshundene er altid til tjeneste, når borgerne i byen er i problemer. Hos Little Happy finder du et stort udvalg af både bamser, interiør og andre sjove ting fra Paw Patrol, som dit barn vil elske at have på børneværelset.

Det skal du købe til et Paw Patrol værelse

Når du skal skabe et børneværelse, med den bedste helte stemning, er produkterne fra Paw Patrol et rigtig godt valg. Figurerne fra Paw Patrol er nogle store helte for mange børn, og derfor skaber de den helt perfekte stemning på værelset. Alle de søde produkter fra Paw Patrol er ikke bare sjove, de er også enormt lærerige for børnene. Du kan derfor skabe et fantastisk helte børneværelse, fyldt med sjov og læring, ved blandt andet at købe:

  • Figurer til at pynte – For at skabe et ægte Paw Patrol værelse, er det oplagt at pynte rundt omkring, med de forskellige figurer fra filmen. Du kan finde mange af de små figurer i plast, samt deres forskellige transportmidler. Dit barn vil elske at have dem stående, samtidig med at de kan bruges til mange forskellige Paw Patrol lege. 
  • Bamser der kan krammes – Intet børneværelse uden bamser, og heldigvis kan du få alle figurerne fra Paw Patrol som de blødeste bamser. Bamserne kan både pynte på børneværelset, samtidig med at de kan krammes og puttes med. Mon ikke dit barn bruger sin yndlings Paw Patrol figur som sovebamse? Alle Paw Patrol bamserne kan passe på dit barn om natten, så han eller hun trygt kan sove i sin seng. 
  • Sengetøj – Der skal selvfølgelig være det helt rigtige sengetøj på dynen, når barnet skal sove. På et børneværelse med helte stemning skal det selvfølgelig være sengetøj med Paw Patrol. Når barnet skal puttes, kan i få jer en god snak om alle de seje figurer der er på dynen. 
  • Kreative ting til skrivebordet – Børn elsker at tegne, og de bruger mange timer på lektier. For at gøre lektierne lidt mere spændende, kan du fylde skrivebordet med både blyanter og tusser fra Paw Patrol. Med skrive artiklerne fra Paw Patrol kan du opfordre dit barn til at lave nogle mere rolige aktiviteter ind imellem. 

Børn lærer meget af Paw Patrol

Figurerne fra Paw Patrol lærer børnene rigtig meget om at, yde omsorg og at have omtanke for andre. Redningshundene sætter deres eget liv på spil, for at redde borgerne i byen. Alle hundene har hver deres personlighed, som tilsammen udgør et hold, dermed lærer dit barn om fordelene ved forskelligheder. De seje hunde fra Paw Patrol viser, hvor vigtigt det er at samarbejde, og hjælper børn til at forstå, hvordan man bedst samarbejder. Dit barn vil lære, at det er vigtigt at samarbejde for at løse problemerne, helt ligesom de seje og modige hunde i Paw Patrol gør.