Selvtillid er vejen frem, og du fortjener at tro på dig selv

Som mand er det vigtigt at have selvtillid. Det er noget, som kommer til at hjælpe dig med stort set alt i livet. For der er intet, som bliver værre ved, at man tror på sig selv, tror på, hvad man kan og stoler på, at man er god til det, som man gør.

Det er ligegyldigt, om det handler om at score, eller om man skal til jobsamtale – hvis din selvtillid stråler igennem, så er der bare større sandsynlighed for, at hvad end du sætter dig for lader sig gøre.

Du skal have selvtillid, men ikke være selvglad

Det er vigtigt, at selvtilliden kommer fra noget reelt, så man ikke ender med at fremstå selvglad. For selvtillid er godt, men ingen synes, det er fedt, hvis man er alt for glad for sig selv uden faktisk at have noget i det.

Det lyder måske svært at skille de to ad, men det er egentlig meget ligefremt. Det handler bare om ikke at overdrive. Hvis du ikke er raketingeniør, så skal du nok ikke opføre dig som om, at du ved alt om raketvidenskab. Der er ingen grund til at være arrogant; man skal bare vise, at man ikke er bange for at træde frem, og vise hvem man er.

Når selvtilliden driller

Alligevel driller selvtilliden nogle gange. Det kan være, at man ikke har haft nok succes. Så er der kun én ting at gøre, selvom det er hårdt: op på hesten igen. Hvis man ikke vinder, skal det ikke tages som et personligt nederlag, men som en lektie. Alligevel kan der være problemer, som man føler, man ikke kan løse.

Man skal have det godt med, hvordan man ser ud, for at man kan være glad for sig selv. Ofte kan man selv fikse meget af det, som generer. En ny frisure kan man altid overveje, men der er også andre sunde tiltag. Begynd at træne, for at få større muskler. Køb noget nyt tøj, og gør noget ved dit look.

Man kan dog have skavanker, man ikke kan gøre noget ved. Hvad hvis ens næse er for stor, eller hvis den er skæv? Det kan man ikke selv klare. Men det kan klares med hjælp fra andre. Klik her hvis du gerne vil se, hvilke muligheder du har, når din krop ikke vil det, som du gerne vil. Der er muligheder.