Sådan finder du det helt rette sengetøj i juniorstørrelse

Det er helt naturligt, at du som forælder, gerne vil gøre det allerbedste for dit barn. Når det er på tide at udskifte babysengetøjet med juniorsengetøj, kan det om end være svært at finde det helt rigtige sengetøj, som dit barn vil blive glad for. Med denne guide ved hånden bliver denne beslutning om valg af sengetøj forhåbentlig en smule nemmere.

Vælg sengetøj i ordentlige materialer

Du kan få sengetøj i alverdens materialer, men du ønsker formegentlig at købe det bedste af det bedste sengetøj til dine poder, og der kan materialevalget være afgørende.

Du kan med fordel vælge sengetøj i materiale, der er;

  • Allergivenligt.

  • GOTS-certificeret – altså er materialet produceret på miljømæssig og socialt ansvarlig vis.

  • Temperaturregulerende.

  • Økologisk.

Ønsker du juniorsengetøj i høj kvalitet til fordelagtige priser i naturlige materialer, som er til gavn for dine børn såvel som miljøet? Se udsalget her.

Lad dit barn være med i processen

Når dit barn er parat til at skifte babysengetøjet ud med juniorsengetøj, så er det samtidig et godt tidspunkt at begynde at inddrage dit barn i processen med valg af sengetøj. Det kan eksempelvis være, at dit barn elsker filmen ’Frost’, prinsesser eller fodbold – og så kan du med fordel vælge et sengetøj med figurer, motiver eller tema, der matcher disse interesser.

Husk også at købe en ny dyne

Det kan være ret så ærgerligt at overraske junior med nyt sengetøj, hvis sengetøjet ikke kan tages i brug endnu, fordi det ikke passer til målene på juniors nuværende dyne. Ved skiftet fra baby- til juniorsengetøj, så er du derfor nødt til at tjekke, hvorvidt dit barns nuværende dyne er en baby- eller juniordyne. I tilfælde af at dit barn stadig har en babydyne, er det altså nødvendigt at investere i en juniordyne, ellers passer dyne og sengetøj simpelthen ikke sammen.