Sådan får du stablet den optimale drengetur på benene

Landet har nu været lukket og åbnet og lukket og åbnet flere gange nu på grund af den irriterende coronavirus. Men denne her gang ser det ud til, at vi fremover kan få lov til holde landet åbent. Og det betyder med andre ord, at du kan invitere gutterne på en ægte herretur igen!

Fordi nu kan I nemlig lave lige præcis dét, I har lyst til, og den danske hovedstad har uendelige muligheder at byde på. Så mangler du inspiration til den næste drengetur, kan du med fordel læse videre i de følgende to afsnit.

Start dagen med nogle sjove aktiviteter

En ægte drengetur starter allerede om formiddagen – ellers er det ikke en rigtig drengetur! I kan eventuelt spise brunch sammen, eller I kan mødes efter morgenmaden. Derefter er det tid til at skabe nogle minder sammen, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. I kan blandt andet tage på stadion, i Escape Room, spille minigolf eller noget helt fjerde. Dette afhænger i høj grad af jeres præferencer.

Slut aftenen af med et brag

På en optimal drengetur skal I selvfølgelig have noget godt at spise. Hvis I er til kød i lange baner, er en steak restaurant formentlig det helt perfekte valg. På en steak restaurant i København kan I nemlig få serveret en masse godt kød, mens I bare hygger i hinandens selskab. Der findes flere forskellige steak restauranter i København, og derfor kan det være svært at vælge. Hvis turen skal krydses lidt ekstra, kunne I eksempelvis vælge en steak restaurant, der har en 5 retters menu. På den måde bliver aftensmaden også en stor smagsoplevelse, som I kan snakke om i lang tid efter. Når I er godt fodret af, er en bytur et oplagt valg. Men det afhænger jo selvfølgelig af jeres personlige præference.