Sådan kan du få det bedre, hvis du føler dig overvældet

øl

Det er helt almindeligt at føle sig overvældet af hverdagen engang imellem. Der er simpelthen bare tidspunkter, hvor vi har mere at se til end andre – og afhængig af, hvor god du er til at håndtere det, så kan det være utroligt svært i disse perioder.

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du kan få det bedre, når du er overvældet, så læs mere lige her.

Lav noget sammen med drengene

Der er utroligt mange, der glemmer at finde tid til sine venner i hverdagen. Der går kort og simpelt sagt for meget hverdag i den. Og det er en skam! Det er nemlig sammen med vores venner, at vi har nemmest ved at koble fra. Derfor giver det utroligt god mening at lave noget sammen med dine venner, hvis du føler dig overvældet af hverdagen og trænger til at glemme det hele for en kort stund. Og det er ikke så vigtigt, hvad I laver – I kan tage på festival, I kan spise noget god mad på en restaurant, I kan tage ud og bowle eller I kan nøjes med en god klassisk tur i byen. Uanset hvad I vælger at bruge tiden på, så er du næsten garanteret en aften, hvor det blot handler om at have det sjovt, og hvor du glemmer stress og jag i hverdagen – måske det endda hjælper at høre fra andre og finde ud af, hvordan de takler det eller blot finde ud af, at andre har det ligesom dig.

Snak med nogen

Det er forskelligt fra person til person, hvem de går til, når de føler sig overvældet af hverdagen og trænger til at koble fra. Det kan være hele drengegruppen, det kan være én, som du føler dig tættere knyttet til en andre, det kan være dine forældre, en søskende eller din kæreste – uanset hvem det er for dig, så giver det god mening at snakke med dem om, hvordan du har det.

kaffe_hygge

Det gør utroligt meget at sidde og snakke om sine problemer, sin hverdag, sine følelser og bare generelt lige få vendt med nogle andre, hvordan du har det. Og det er noget, som drenge aldrig rigtigt har fået lov til på samme måde som piger.

Skriv det ned

Hvis du ikke er der, hvor du gerne vil snakke med folk om dine problemer, så kan du også prøve at skrive dem ned. En af de bedste teknikker til dette er ved at skrive alt det ned, der går dig på og stresser dig – altså at lave en lang liste – og herefter strege alt det over, som du ikke kan kontrollere. Herefter har du en liste over de ting, som du skal arbejde på, før du får det bedre.

Det er en super god teknik, der hjælper utroligt mange, og som helt sikkert også kan hjælpe dig. Pludselig har du nemlig fundet dine fokuspunkter, og du har noget konkret, der kan afhjælpe dig.