Sådan bliver du klog på kost, træning og karriere

Vær omkring mennesker du ser op til

Den bedste måde at finde ud af om du er lavet af det rigtige er at omringe dig selv med mennesker du med sikkerhed ved er lavet af det rigtige stof. Hvis du godt kan lide bodybuilding og vil finde ud af om det er noget for dig så prøv at komme ud over stepperne om mød nogle bodybuildere. For det første kan du få nogle råd som er absolut unikke. Derudover kan det være at du får det at vide som du bare har gået og manglet. Måsker er der en af dem der fortæller dig at branchen absolut ikke er noget for dig, og måske, omvendt, måske får du at vide at du burde bryde eller bokse i stedet. Der er mange mennesker der har fundet deres kærlighed på den måde, netop ved at tro at man har fundet sin udvalgte sport og i stedet finder noget man slet ikke havde tænkt på.

Find et forbillede og jagt det

Har du aldrig haft et idol? Har du aldrig haft et mennesker hvor du tænker, wow, ham/hende ville jeg gerne være eller jeg ville gerne have de forudsætninger som de har. Det er super sundt at have et forbillede eller bare et eller andet at jagte i sin hverdag som med sikkerhed vil gøre dig bedre. Matthew McConaughey, den berømte amerikanske skuespiller bag både Interstellar og The Wolf of Wallstreet havde følgende tankegang: “ Da jeg var lille blev jeg spurgt hvem jeg så op til og jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare. Er det gud? Er det far og mor? jeg anede det ikke. Men efter lidt tid kom jeg tilbage til personen og sagde, jo jeg ser op til mig selv om 10 år. 10 år senere blev jeg spurgt om jeg  var der endnu hvortil jeg måtte sige absolut ikke. På den måde kunne jeg hele tiden jagte to år ældre mig selv”.

Omfavn maskulinitet 

Vi lever i en tid hvor der ikke længere er plads til at dyrke maskuline værdier som råstyrke, konkurrencedygtighed og maskulinitet. Tag ud og støt nogle af de maskuline foredragsholdere som kan findes i forskellige konferencecenter. Det er en god sag.