Leg er vejen frem

Adskillige år af vores liv forsvinder med leg. Det er der intet galt med – tværtimod. Men når så lang tid bruges på det, skal man selvfølgelig også sørge for, at der er de bedste forhold for legens udvikling og barnets opfindsomhed.

En forening af generationer

Skab timevis af sjov med Brio legetøj. Brio meldte sig ind i legetøjs-togbranchen i 1952 og var allerede et firma i 1884. Det betyder, at flere end blot to generationer kan have leget med de ikoniske toge. Det skaber ikke kun sjove og hyggelige stunder for barnet, da du som forælder kan have lettere ved at sætte dig ind i legen, fordi du selv har leget med de samme slags toge og togbaner. Det er nemlig også noget af det, der gør Brio tog til noget helt specielt: At togbanerne stadig produceres i samme størrelse som altid. Derved kan forældre og bedsteforældre bidrage til barnets samling med sine gamle tog og/eller baner, hvis man har haft dem liggende uden et formål. På den måde får man også genbrugt, hvad man har, fremfor at købe nyt af det hele.

Opbyg jeres egen togverden

Eftersom Brio har været i branchen så længe efterhånden, er de blevet ret specialiserede. Du kan i dag få fat i nærmest alt vedrørende legetøjstog hos Brio. Brio tog findes både som elektriske og manuelt styrede, og der er for eksempel normale togvogne, fragttog, togvogne med tømmer, togvogne med kran osv. Med alle de forskellige tog, skal dit barn nok kunne skabe en spændende verden med sin fantasi til hjælp. Hvis ikke togene er nok, kan man også vælge at kombinere legen med Brio tog med enten Lego- eller Schleichfigurer. Brio’s udvalg tilbyder både størrelsesordener, der passer til et bord, og de, der er brug for større gulvplads til. Så kan legen tilrettelægges efter hjemmets grænser.