Lev drengedrømmen om egen restaurant med Zanussis maskiner

Overvejer du at udleve drengedrømmen om at få din egen restaurant op at stå, skal du have de rette maskiner i køkkenet til jobbet. Her taler vi maskiner møntet på industriel brug. Det kunne fx være industriopvaskemaskiner til at håndtere meget service på én gang, bordkomfurer, standgryder eller stegeplader. Det hele finder du under det italienske brand Zanussi, som forhandles her i Danmark.

Vil du blive klogere på, hvad mærket kan tilbyde dig? Så læs med her.

Zanussi har alle de essentielle køkkenmaskiner

Zanussis produkter tæller både essentielt udstyr til det industrielle køkken – hvad end vi taler om en restaurant eller et firmas kantine – og mere specifikt udstyr rette mod visse retter. Selvfølgelig har de glaskeramiske komfurer med kogeplader og en el-ovn. Er det kun flere kogeplader, du har et behov for plads til, så kan du nøjes med et induktionskogebord eller kogebord med blus fra brandet.

Lav mad til store folkemængder med en kipgryde, turbogrill eller pastakoger

Skal du lave store mængder af den samme gryderet, er det en kipgryde, du skal overveje. For den har en stor kapacitet og kan tiltes om en akse, så du ikke skal stå med tiltning manuelt, hvilket kunne være farligt. Hvis du omvendt skal have grillet en masse lækker mad, skal du tage på udkig efter en turbogrill. Og hvad så, hvis du skal koge en masse pasta til supplement? Så skaffer du en pastekoger.

Gode køkkenmaskiner er en forudsætning for at gøre et godt job

Zanussi har også køleskabe, konvektionsovne og kombiovne – foruden deres mange løsninger til at håndtere opvasken. Producentens produkter er derfor værd at overveje, når at du skal have sat et køkken sammen, der kan sætte nok mad i omløb til at brødføde et stort antal gæster i restauranten eller kunder i kantinen. Gode køkkenmaskiner skal du have for at gøre det godt – tjek Zanussi-varer.