Drømmer du om at blive skuespiller? Tag på teaterefterskole

Hvis du har en skuespiller i maven, og hvis du synes, de skrå brædder trækker i dig, kan et år på teaterefterskole være det helt rette valg for dig. Efterskole teater giver dig mulighed for at komme op og stå på scenen, hvor du vil få erfaring med at optræde, og hvor du vil udvikle dine evner inden for skuespilfaget.

Du kan tage på teaterefterskole som både øvet og nybegynder inden for teater, for det eneste, der betyder noget, er, om du har viljen og lysten til at lære mere om skuespil og teater.

En år på efterskole med teater er et år fyldt med sjove udfordringer, hvor du kan få lov at udforske dine interesse for teater, mens du vil udvikle dig inden for faget, så du får bedre forudsætninger for at fortsætte på en anden teateruddannelse efter dit år på efterskole.

Meget mere end teater

Udover at introducere dig til teaterfaget er en teaterefterskole en efterskole som alle andre. Her vil du komme til at bo og møde nye venner, og du vil komme til at deltage i en lang række forskellige sociale aktiviteter, som alt sammen vil gøre dit efterskoleår til en uforglemmelig oplevelse.

Det er en stor beslutning at tage på efterskole, for du kommer til at bo langt væk fra mor og far i et helt år, men når du først er kommet godt i gang og har mødt dine nye venner, vil du helt sikkert ikke fortryde dit valg.

Der er nemlig ikke noget andet, som kan sammenlignes med et år på efterskole, når det bl.a. kommer til personlig udvikling. Du vil lære rigtig mange ting om dig selv, om andre og om teater på kort tid, og derfor siges det, at et år på efterskole svarer til 7 år ude i den normale verden.