Derfor skal du opmærke dine børns tøj

Hvis du er forælder, har du garanteret oplevet at dit barns daginstitution eller skole indimellem føles som et sort hul. Et sort hul, hvor ting forsvinder for aldrig at dukke op igen. ­ Det er ærgerligt og det kan næppe undgås gennem dit barns opvækst at ting forsvinder. Heldigvis er det MEGET NEMT at sikre jer, at det kun er et minimum af ting, der bliver væk.

Opmærker du børnenes tøj, tasker, madkasser og legetøj med navn og telefonnummer er det nemlig MEGET NEMMERE at finde rette ejermand, når der ligger en bunke af glemte eller bortkomne sager i glemmekassen. Andre gange er barnets tøj kommet i et forkert ”rum” og det kan virke grænseoverskridende bare at snuppe en hue fra et andet barns rum, hvis der ikke er navn i huen – for mange børn har ting, der til forveksling ligner det kammeraten har – hvis det ikke er magen til.

Spørger du pædagoger eller lærere om hjælp til at finde juniors manglende bluse, kan du være helt sikker på, at de stiller det velkendte spørgsmål ”Er der navn i?” – For de ved heller ikke, hvor hans blå bluse er blevet væk henne.

Den nemmeste måde at sætte navn i tøj og på ting er med de moderne navnemærker, der fungerer akkurat som et klistermærke. Mærkerne kommer på ark, og når du skal bruge et navnemærke tager du det bare af arket og klistrer det i tøjet. Når du opmærker tøj bør du altid sætte navnemærket i et label inde i tøjet og vente 24 timer. Så undgår du at mærket falder af i vask.

www.ikastetiket.dk finder du et stort udvalg af opmærkning til tøj. Se efter Navnemærket, hvis du gerne vil have de smarte klistermærker til tøj. Du finder også strygemærker og mange andre typer af labels til at sætte i tøj.