Bliv klogere på dig selv og dit sind

Jo bedre du kender dig selv, desto bedre kan du tage valg for dig selv og handle ud fra det alt, du tænker og føler. Men hvordan bliver du egentlig klogere på dig selv og dit sind?

Prøv Body All Mind kropsterapi 

Der er rigtig mange steder at starte, når det kommer til selvudvikling, terapi m.m. Derfor handler det blot om, at du skal kaste dig ud i det. Du kan f.eks. prøve Body All Mind kropsterapi, som er en terapiform, hvor du får overblik over både, hvad du mærker i din krop, samt hvad du føler i dit hoved. B:A:M er en terapiform, hvor der arbejdes ud fra et udgangspunkt om, at der er en sammenhæng mellem eventuelle smerter i din krop og dine følelser, fortid, oplevelser m.m.

Kropsterapi er ikke noget for alle, men det er helt sikkert noget, der er værd at prøve, hvis du er nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende. Selv hvis det ikke er noget for dig, så bliver du alligevel klogere på dig selv.

Tal højt om dine tanker 

At blive klogere på dig selv behøver ikke kun at bestå af terapiforløb, samtaler med professionelle, forskellige øvelser m.m. Det handler nemlig også om helt små ting såsom at tale højt om dine tanker og følelser. Det er ikke lige nemt for alle, men det er noget, som alle har godt af. Det skader nemlig aldrig nogensinde at tale om alt det, du går og tænker på. 

Gør noget helt nyt for dig selv

Du lærer mere om dig selv, så snart du gør noget, du ikke har prøvet før, eller som du er lidt utryg ved. Når du presser dig selv ud af din egen “comfort zone”, så udfordrer og udvikler du dig selv helt automatisk.