Alt det vigtigste svømmeudstyr til en dreng

Når man som dreng skal ud at svømme, så er der simpelthen bare nogle ting, som man skal have klar. Uanset om det er en tur ud på havet med familien eller bare en tur i svømmehallen, så er der nogle køb, der skal laves.

Men verdenen af udstyr til svømning og leg i vandet er stor, og det kan faktisk være svært lige at finde ud af, hvad man skal kigge efter. Derfor finder du nedenunder et overblik over nogle af de produkter, som enhver dreng bør have, når han skal boltre sig i vandet!

Svømmebriller gør det lettere at komme i gang

Det er ikke alle drenge derude, som har lige let ved at se under vand – og det vil man jo gerne! En ting er, at det er nemmere at navigere, men det er faktisk også langt sjovere, når man kan følge med i, hvad der sker under vandet.

Nogle vil føle, at det er et tab at købe dykkerbriller, men sagens natur er bare, at de for nogle gør det meget sjovere at svømme.

Der er eksempelvis mennesker, som må svømme i meget kortere tid ad gangen, fordi deres øjne simpelthen ikke kan holde til at være så meget åbne under vand. Med svømmebriller bliver hele oplevelsen altså meget sjovere, for du kan nyde det på en helt anden måde.

Finger paddles styrker din svømning

”Finger paddles” er en engelsk betegnelse, som ikke har nogen direkte dansk oversættelse. Det er til gengæld en form for udstyr, som kan være rigtigt god for fyren, der er lidt mere øvet i svømningen.

Idéen er simpel – du tager disse store flader på hænderne, og de strammes via nogle stropper. Når de så er sat på, så skal du egentligt bare svømme.

Men hvad er det lige, der sker, når du så har taget disse på. Jo finger paddles vejer ekstra og samtidig er de betydeligt større end dine hænder. Det betyder, at når du skal lave et armtag, så kommer du til at skulle bruge ekstra meget kraft på det.

Og når du bliver vant til den mængde kraft, og dermed også træner med finger paddles, så vil du en en dag kunne tage dem af og opleve en markant forskel. Pludseligt vil du tage meget større armtag, uden dine paddles, fordi dine arme er blevet vante til, hvor meget kraft der skal ligges i et tag!

Redningsvesten til de ægte vandhunde

Hvis man bare er en dreng, som svømmer lidt i ny og næ nede i svømmehallen, så er en redningsvest nok ikke den vigtigste investering.

Men det er det for de unge fyre derude, som faktisk elsker vandet. For redningsvesten er fantastisk at have med, når man er ude på en både eller når man er ude i mere naturligt vand. Den er jo også ekstremt vigtigt, fordi at den simpelthen giver ekstra sikkerhed, når det kommer til dette punkt.

Ekstra sikkerhed kan man ikke sætte en pris på, og derfor er det en super god investering, når det kommer til udstyr til ægte vandhunde. Dog er verdenen af redningsveste stor – vil du lære mere kan du finde en guide om at finde den rigtige redningsvest til drenge her!