Sportsrelaterede ideer til sabbatåret

Hvis du står overfor et sabbatår, har du måske en hel masse planer, og ved til punkt og prikke hvad du skal, og hvornår du skal hvad. Det kan dog også være, at du står i den helt anden båd – du skal til at holde et sabbatår, men du ved egentlig ikke lige, hvad du skal give dig til. Et sabbatår er den perfekte mulighed for at give en masse tid til dine interesser, og herunder kan du finde nogle ideer til sabbatåret, der er perfekte for dig, der er vild med sport.

Prøv forskellig ekstremsport rundt omkring i verden

Det at rejse er en af højdepunkterne i sabbatåret for mange mennesker – og selvom det ikke er noget krav overhovedet, at du skal ud at rejse i dit sabbatår, kunne det da være en fin ide at kombinere det at rejse med din hobby indenfor sport. Du kan selvfølgelig vælge at dyrke traditionel sport og forsøge at finde de samme sportsgrene, du har dyrket hjemme i Danmark.
Du kan dog også tage muligheden for at rykke nogle grænser, når du alligevel er taget ud at rejse. Det kan være i form af ekstremsport eller andre ekstreme oplevelser, der rykker grænser på en måde, der er svær at finde andre steder.

Tag på højskole med fokus på kost og motion

Som tidligere nævnt er sabbatåret en god mulighed for at udvide din horisont og flytte nogle grænser, og her er et højskoleophold også en perfekt mulighed for at gøre dette. Samtidigt giver højskolen dig også mulighed for at fokusere på din hobby i form af sporten og mange andre interesseområder relateret hertil. Det gælder selvfølgelig om at finde den rigtige højskole, og måske har du allerede udset dig en. Leder du stadig, kan du f.eks. kigge nærmere på ISI, der har en højskolelinje med fokus på kost og motion.