Få styr på boligens ydre og kom i form imens

Er du ikke stor fan af at løbe, og udsætter du gang på gang turen i fitnesscenteret? Bare rolig! Der findes mange andre måder, du kan komme i form på såsom havearbejde og andre praktiske opgaver omkring din bolig. Så hvorfor ikke udnytte din fritid på at pifte boligens ydre op og samtidig komme i form? Du kan lade dig inspirere af følgende handyman-opgaver.

Læg nye fliser i haven

Har du mod på en fysisk krævende opgave, så kan du springe ud i at lægge nye fliser i og omkring haven. Det er en opgave, rigtig mange vælger at udsætte, men det kan gøre underværker for boligens ydre, hvis fliserne skiftes ud. Beton fliser er det foretrukne valg, når det gælder indkørsler og gangarealer, men det er naturligvis kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge fliserne til.

Slå græsset, så det står skarpt til sommer

Kan du godt lide at samles med vennerne i haven til en gang grillmad og fodbold? Så kræver det selvfølgelig, at græsset er slået. Du kan med fordel vælge at slå græsset med en god gammeldags håndplæneklipper fremfor en moderne græsslåmaskine. Så vil du for alvor kunne mærke, hvordan sveden pibler frem på panden, og så er du i form på ingen tid.

Mal husets facade

Er malingen på dit hus begyndt at krakelere, eller trænger du til forandring? Så kan du male husets facade. Det er ikke den mest fysisk krævende opgave, men at male facaden vil alligevel få pulsen op, hvorfor det er et godt sted at starte. Når du skal male facaden på dit hus, er der et par ting, du skal huske på:

  • Sørg altid for at prøvemale facaden i forskellige farver, førend du maler hele huset.

  • Vask huset grundigt for at fjerne alger, snavs og så videre.