Løb er nemt, gratis og coronasikkert

Trænger du til en nem og billig måde at få kroppen i gang. Måske har du siddet lidt for meget foran computeren eller fjernsynet på det sidste, mens chips og sodavand er røget ind i rå mængder. Du er blevet dvask, træt og selv den mindste opgave kan virke fuldstændig uoverskuelig. Løsningen er nem og ganske gratis. Du skal nemlig bare i gang med at løbe.

Sådan kommer du i gang

Det eneste det kræver at komme i gang med at løbe er, at du har nogle ordentlige løbesko. De fleste har allerede et par stående, som bare skal støves af. Skulle de være alt for slidte og udtrådte så find dine næste løbesko her. Så er det ellers bare om at komme af sted. Det kan være en fordel at starte i det små. Du kan enten nøjes med at løbe en eller to kilometer.

Når du så bliver mere udholdende, kan du gøre din rute længere. Du kan også vælge at finde en længere rute til at starte med og skifte mellem at løbe og gå. Pas på ikke at lægge for hårdt ud. Det kan være dårligt for dine led og i øvrigt få dig til hurtigere at miste viljestyrken. I begyndelsen kan du med fordel også benytte dig af en løbeapp, som både kan give dig gode råd og holde dig til ilden.

Løb er coronasikkert

Løb er en meget coronasikker motionsform, fordi det nemt kan foregå udenfor. Du slipper for at skulle ind i træningscenteret og dele maskiner med alle mulige andre. Når man løber, kan man også sagtens være flere afsted ad gangen, da det er meget nemt at holde afstand. Du kan derfor roligt invitere en kammerat med på løbeturen eller melde dig ind i en løbeklub, så du også får set nogle mennesker i denne ellers lidt ensomme tid.

Løb er godt for krop og sind

Løb er en af de nemmeste motionsformer til kalorieforbrænding. Men det er ikke kun derfor du skal sørge for at hoppe i løbeskoene. Løb er også godt for sindet og hjernen, både fordi du får en masse frisk luft, og fordi du på en tur gennem parken eller skoven får set en masse smuk natur. Derudover er løb en glimrende måde at få tid til at høre en god podcast og dermed få sat lidt ekstra gang i hjernen. Så på med løbeskoene og af sted!