Trænger lageret til en opgradering?

Trænger lageret på din arbejdsplads til en opgradering? Ofte er det det, som gemmer sig ude bag ved, der bliver nedprioriteret og overset, men det er jo i virkeligheden der, varerne opbevares og vedligeholdes. Derfor må og skal lageret være i orden og sikkert for ansatte at bevæge sig rundt i. Her kommer et tip til, hvordan du kan optimere din lagerbeholdning.

Udnyt pladsen

Hvis lagerbeholdningen på din arbejdsplads er opmagasineret i standard pallereoler, kender du måske til problemer med at opretholde et system og overblik over, hvad der er ældst, og hvad der er nyt. Afhængigt af, hvilke typer produkter, I producerer, kan dette have stor betydning. Hvis I arbejder med fødevarer eller generelt varer, som har en udløbsdato, er det er god idé at investere i gennemløbsreoler eller alternativt en Push Backreol. Begge reoltyper har det tilfælles, at de udnytter pladsen og optimerer opbevaringen efter konceptet om at det, som kommer ind først, skal også ud først.

To geniale løsninger

En gennemløbsreol er produceret til at skabe den perfekte produktrotation, som bruges til at sørge for, at produkterne distribueres i den rigtige rækkefølge, hvilket også sparer ansatte for at bruge tid på at omrokere varerne. Det er let at håndtere af- og pålæsning, idet gennemløbsreoler af god kvalitet er udrustet med bremseruller, som sikrer en ensformig bevægelse på begge sider. Push Backreoler kører efter et lidt andet koncept, som har i fokus at minimere antal køregange ved at lagre typisk fire paller på vogne, der placeres på skinner. Disse skinner skråner nedad mod den forreste vogn, og derved sker udskiftningen af forreste vogn automatisk, når man fjerner den forreste. Her er der fokus på pladsbesparelse i alle vinkler, og det er også muligt at opmagasinere mere end fire vogne ad gangen. Så hvad med at foreslå en af disse to geniale løsninger til din arbejdsplads? Der er meget at spare.