Gode råd til indretning af gamer-værelset

Gaming præger flere og flere drengeværelser, og et godt gamer værelse er naturligvis et must, hvis du også bruger meget tid i den virtuelle verdenen. Der er flere ting du kan tage højde for, hvis du vil skabe de perfekte rammer for spilletid med vennerne. Det gælder blandt andet din gamer stol, skrivebord og belysning. Her har vi samlet en række gode råd til, hvordan du kan indrette dit værelse, så det indbyder til en masse gode timer foran computeren. 

Har du et stort værelse eller en lejlighed, er det en god ide også at indrette et sofaområde, så du kan tage et velfortjent hvil indimellem. Det kan være med en sofa fra Kragelund møbler, der både er komfortabel og stilren og et fint hjørnebord. Sofaen kan også bruges til at spille fra, hvis du ikke ønsker en stol. 

Den helt rigtige gamerstol

Hvis du gamer ved du også hvor vigtig en komfortabel stol er, men at det også kan være svært at finde det helt perfekte match med de mange muligheder. En gamer stol giver dig ofte flere justerings muligheder, end en traditionel kontorstol, og har også lændepude og nakkestøtte. Det er et dyrere valg end en kontorstol, men kan komme dig til stor gavn. Sørg altid for at din stol kan indstilles i højden, så du kan sidde med dine knæ i 90 graders vinkel. 

Spiller du i mange timer, er det en fordel med en gamer stol i stof, da den tillader dig at ånde bedre end læder. 

Et skrivebord med god plads

Når du skal vælge bord, er det en god ide at gå efter et dybt skrivebord, så du har god plads til både skærm, tastatur og mus. Det er også en fordel hvis bordet kan justeres i højden. Har du ikke plads til et dybt bord, kan du frigøre noget plads, ved at hænge din skærm op på et justerbart beslag på væggen. 

Skjul kabler og ledninger

Ledninger og kabler kan rode ufatteligt meget på værelset, og det samler samtidig støv. Prøv derfor at skjul ledningerne under bordet og med strips der løber langs bordbenene eller i kabelstrømper. Kabelkanaler er oplagte, hvis ledningerne skal trækkes fra den modsatte ende af lokalet. 

Lyset i et gamer værelser 

Brug lamper der lyser ud i rummet, og undgå at det står bag skærmen eller lyser direkte ind i den. Du kan også være kreative og bruge LED strips forskellige steder, som vil give en helt unik stemning.