Tag på en rejse med gutterne – her er 5 ideer

Hvis du gerne vil knytte tættere bånd til dine venner, så er det en oplagt mulighed at tage ud at rejse sammen. Men hvor skal I tage hen? Og hvad skal I lave? Her får du fem ideer til, hvilken type rejse du kan tage på med gutterne.

Fodboldrejse i Europa

Rigtig mange danske mænd er vilde med fodbold – så hvorfor ikke tage på en fodboldrejse? Der findes mange store fodboldnationer i Europa, hvilket betyder at I ikke nødvendigvis behøver at rejse særligt langt væk for at få nogle store fodboldoplevelser.

Den geografiske nærhed betyder også, at I ikke behøver at sætte en hel uge af til rejsen, men kan nøjes med en forlænget weekend. I kan besøge europæiske storbyer som London, Madrid, Barcelona, Paris osv., hvor der er fodbold på højeste niveau. Her kan I også opleve andre ting – hvilket hænger sammen med den næste rejseide.

Storbyferie med underholdning og byture

Hvis fodbold ikke fylder alt for meget i din vennegruppe, kan I stadig vælge at besøge en storbyferie. Her kan I leje en lejlighed eller bo på hotel og bruge tiden på at opleve byen.

Hvis I vælger en storbyferie, er der rig mulighed for at shoppe, feste, opleve seværdigheder og få noget godt at spise. Hvilken storby, I vælger, afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest bør I overveje budgettet. Hvis I har et lavere budget, kan I kigge på nogle af de baltiske eller østeuropæiske hovedstæder. Her er der masser af ting at opleve, og I kan få hotel og flybilletter til budgetpriser.

Charterferier med ren afslapning

Hvis gutterne fortjener ren nydelse og afslapning, så kan I tage på en charterferie ned i sydens sol. Her kan I lade batterierne op og nyde hinandens selskab i en hel uge. Hvis I vælger den helt rigtige destination, er der god mulighed for at kombinere afslapning og oplevelser.’

Spaophold i Danmark

Hvis I ikke vil bruge en hel uge på at tage sydpå, kan I også få afslapning og wellness i Danmark. Det kan for eksempel være med et spa ophold, hvor I kan koble helt af og nyde en lækker weekend sammen. Et spaophold associeres ofte med en venindetur – men bare rolig, det kan sagtens være maskulint at nyde et spaophold.

Aktiv ferie på cyklen

Lyder de to ovenstående ideer for kedelige for din vennegruppe? Så skal I måske tage på en mere aktiv ferie. Det kan I for eksempel gøre ved at skifte fly eller bil ud med den tohjulede jernhest. Hvis I gerne vil på en aktiv ferie sammen, kan I nemlig cykle rundt i Danmark og opleve mange spændende steder. I kan holde pause for natten på campingpladser eller i shelters, hvor I kan hygge jer og hvile benene, så de har klar til resten af turen.

Ligegyldigt hvilken rejse I vælger at tage på, så husk at nyde hinandens selskab. Det er ikke tit, vi får lov til at bruge en hel ferie sammen med vores venner.