Guide: Tag på en spontan ferie med vennerne

Er I en vennegruppe, som godt kunne trænge til et lille get-a-away i en weekend eller i en ferie? Så får I her nogle gode råd til, hvordan I får arrangeret en hyggelig lille ferie på ingen tid.

Book et lastminute sommerhus

Når ferien skal være spontan, men ikke særlig lang, så kan det være en oplagt idé at leje et sommerhus. De fås i mange forskellige prisklasser, og ofte kan der være gode tilbud at hente, når I booker det i sidste øjeblik. Også på de sommerhuse, som ligger i din lidt dyre ende. Så overvej at tag på en luksus sommerhus ferie – last minute.

I et sommerhus er der også frie rammer til, at I kan gøre, hvad I vil. Hvis I synes, at det er fedest at sidde inde hele dagen og spille brætspil eller at samles om god madlavning, så er et sommerhus ideelt. Det kan også være en økonomisk løsning, da I ikke er bundet til at spise jeres måltider på dyre restauranter eller skal betale for service og rengøring.

Den rette underholdning

Det er kun jer selv, der ved, hvad den helt rette underholdning er for jer. Måske er det at sidde og snakke, hygge og se et par film, eller skal det være lidt mere aktivt? Uanset hvad så får I her nogle idéer til, hvad I kan bruge jeres ferie på:

  • Spil jeres yndlingsspil – om det så er brætspil, computerspil eller noget helt andet

  • Dyrk sport sammen – tag på en løbetur om morgenen, cykl en tur i området eller opsøg andre aktivitetsløsninger i området

  • Hold fest – giv den gas. Det er ikke tit, at I som vennegruppe har mulighed for at være sammen på denne måde

  • Oplev nærområdet – især hvis I er rejst til en by eller et land, som I ikke kender.