Besøg Nice og nyd den eksklusive stemning på den Franske Riviera

Vi danskere savner ofte solen, hvilket gør Sydeuropa til et af vores populære rejsemål. Det sydlige Frankrig ved kysten til Middelhavet er altid en oplagt mulighed, når du vil forkæle dig selv og familien med en afslappende ferie eller en forlænget weekend væk hjemmefra. Der er et stort udvalg af rejser til Nice på alle tider af året.

Grundene til at besøge netop Nice er mange, og byen har noget for alle. Det er en stemningsfuld middelhavsby med både gamle og nye bydele. For dem, der ønsker en badeferie, lokker byen med mange flotte strande og klart, blåt vand. Er det shopping og madoplevelser, du er efter, tilbyder Nice et stort udvalg af forretninger og gourmetrestauranter.

Det er ikke uden grund, at nyd solen i franske Nice er et godt tip til alle os, der leder efter en fantastisk feriedestination!

By og strand

Når du rejser til Nice kan du opleve et spændende byliv helt tæt på havet. Udforsk gerne byen på to ben, så kommer du helt tæt på den franske middelhavsatmosfære. Den lange strandpromenade, husene, museerne, gallerierne, butikkerne og ikke mindst de lokale markeder er alle med til at sikre en perfekt ferieoplevelse. Nice ligger desuden tæt på Monaco og den italienske grænse, og er dermed en god base for spændende udflugter.

Shopping og restaurantbesøg

For at få den fulde oplevelse skal du huske at nyde den lækre mad, som tilbydes på de mange spisesteder. Spis frokost på en af de hyggelige caféer og når solen sænker sig, skal du unde dig selv en lækker middag på en af de restauranter, der serverer mad baseret på lokale råvare, såsom fisk og skaldyr. Området byder også på gode vine. Senere på aftenen kan du afslutte dagens oplevelser med et barbesøg. Rejser til Nice er både for singler, par og familier.