Sådan får du et rent kontor

Det er vigtigt at holde en arbejdsplads ren og pæn. Det er ikke blot fordi man ikke gider at sidde i et helt vildt rodet lokale, men det er også vigtigt for at se mere professionel ud. Der er ikke mange, der kan tage en seriøst, hvis hele kontoret flyder, og det kan faktisk også forværre ens arbejde. Men hvordan får man så et renligt kontor? Ja, det kan du få svar på i den her tekst, der handler om lige netop det den her tekst handler om.

Hold bordene og hænderne rene

En del af at holde kontoret rent handler om, at man skal sørge for at holde sit eget sted rent. Det vil altså sige, at alle har ansvaret for at holde deres eget bord rent. Hvis man indfører en slags regel med de andre om, at dette skal være tilfældet, kan man sikre sig at bordene altid er flotte og rene. Hvis man ikke har sit eget bord, og skrifte plads ofte, er det måske en god ide at have håndsprit til rådighed, sådan at man kan tørre bordet og hænderne af. På den måde kan man både holde bordet rent for øjet, men også for diverse bakterie, så alle de ansatte ikke bliver syge, hvilket jo er en meget god effekt.

Hvor svært skal det være

Man kan lidt selv bestemme, hvor svært det skal være at holde kontoret rent. Hvis man har en helt masse nips ting, der samler støv, kan det være en stor opgave at tørre støv af, hvis man derimod ikke har mange ting, kan det være en meget mere overskuelig opgave. Dette er altså noget man skal tænke over når man dekorer kontoret. Man skal have den grænse der passer mellem et flot kontor, og det der er til at holde rent og pænt.