Tak nej til unødvendigt høje printomkostninger – Anvend billige blækpatroner

Når din printer indikerer, at én eller flere printerpatroner er tomme og skal udskiftes, gør du dig så nogle overvejelser i forhold til købet af nye blækpatroner?

Eller går du blot ned i nærmeste hyper-marked, plukker originale printerpatroner fra hylden og går op til kassen og betaler uanfægtet af, hvad patronerne måtte koste?

Hvis det sidstnævnte er tilfældet, så kan vi næsten garantere dig, at dine printomkostninger er unødvendigt høje.

Ved køb af originale printerpatroner betaler du typisk overpriser for patroner med en lille printkapacitet.

Har du et mellemstort eller stort printbehov, vil du derfor med jævne mellemrum være nødsaget til at udskifte patronerne og på ny betale dyrt for printerpatroner; hvis du vel at mærke fortsat ønsker at kunne udskrive fra din printer.

Anvend billige blækpatroner i din printer og opnå store økonomiske fordele

Dine printomkostninger behøver dog ikke at være unødvendigt høje; som alternativ til dyre, originale printerpatroner kan du vælge at købe og anvende billige blækpatroner i form af de såkaldte kompatible printerpatroner.

Hos Pixojet, som er én af Danmarks førende leverandører af forbrugsstoffer til printere, kan du bestille billige blækpatroner, med hvilke du kan reducere dine printomkostninger med op til 90%.

De billige blækpatroner udbydes til væsentligt lavere priser end originale blækpatroner af den årsag, at de fremstilles uafhængigt af de store printerproducenter.

Pixojet køber desuden de billige, kompatible blækpatroner direkte hos tredjepartsproducenterne, hvorved fordyrende mellemled spares væk, og udsalgspriserne kan presses i bund.

Derfor er originale blækpatroner dyre

Originale blækpatroner er dyre, eftersom disse er den primære profit-motor hos printervirksomhederne.

Printervirksomhederne har store udgifter forbundet med research og udvikling af nye printere, og disse udgifter kan ikke dækkes af printersalget, eftersom printere udbydes billigst muligt, og oftest uden profit for at vinde markedsandele på det konkurrenceprægede printermarked.

De store udgifter dækkes i stedet af forbrugsstofferne til printerne, som forbrugerne desværre må betale overpriser for.

Lave indkøbspriser – Lave udsalgspriser

Tredjepartsproducenterne, som fremstiller de kompatible blækpatroner, fremstiller ikke printere. Printerproducenternes føromtalte udgifter, forbundet med research og udvikling af nye printere, har tredjepartsproducenterne derfor heller ikke at skulle dække. Af selvsamme årsag kan tredjepartsproducenterne tilbyde virksomheder som Pixojet kompatible blækpatroner til lave indkøbspriser, og Pixojet kan ligeledes også tilbyde slutforbrugerne billige blækpatroner langt under markedspriserne for tilsvarende, originale patroner.

Pixojet har Danmarks billigste blækpatroner

Handler du dine kompatible blækpatroner hos webshoppen Pixojet, garanteres du ikke blot billige blækpatroner; du garanteres faktisk Danmarks billigste blækpatroner eftersom, at virksomheden har prismatch.

Yderligere fordele ved billige blækpatroner

Foruden at kompatible blækpatroner er billigere end originale blækpatroner, så bringer de også disse fordele med sig:

  • de indeholder som oftest mere blæk i hylstrene end originale patroner; du kan altså producere flere print med kompatible blækpatroner, også endda til en billigere pris.
  • de leverer en udskriftskvalitet meget lig dén opnået ved brug af originale blækpatroner.

For mange år tilbage var der stor kvalitetsforskel på print udskrevet med hhv. originalt blæk og kompatibelt blæk; denne forskel er i dag minimal.

  • de fås ofte som store økonomipakker med hvilke du kan reducere dine printomkostninger yderligere. På Pixojet.dk kan du bestille økonomipakker bestående af hele 20 patroner.