Sådan vælger du det rigtige batteri til din Macbook

Er din Macbook blevet træt, og står batteriet til at skulle skiftes, kan dette sagtens lade sig gøre. Især hvis garantien ikke længere er gældende, kan der være god grund til at tage sagen i egen hånd. Vil du gerne være sikker på, at du gør det korrekt, kan det dog være fornuftigt at orientere sig grundigt i, hvordan du skal gøre.

Køb af nyt Macbook batteri – sådan gør du

Der kan være god grund til at skifte batteriet på din Macbook, ikke mindst hvis du ønsker at forlænge dens levetid. Heldigvis er det noget, du sagtens kan gøre. Som udgangspunkt skal du blot orientere dig i følgende, når du skal have udskiftet og købe nyt Macbook batteri:

  • Det vigtigste, når du skal have fat i et nyt batteri til din Macbook er, at du sørger for at finde et, der passer til din model. Orienter dig her både i selve modellen men også den specifikke størrelse.

  • Kapaciteten måles i amperetime og vil også være forskelligt. Kort sagt dækker dette begreb over, hvor længe enhed vil kunne holde strøm, efter den ikke længere er sluttet til opladeren.

  • Skal du udskifte batteriet på egen hånd, er det nødvendigt med det rette værktøj. Se derfor gerne efter, hvorvidt det batteri, du køber, også kommer med værktøj inkluderet. På den måde er det nemt at komme i mål med udskiftningen.

Sådan ved du, at det er tid til at skifte batteriet

Er du i tvivl om, hvorvidt det er en god ide at udskifte dit batteri, finder du nedenfor nogle af de mest gængse grunde, hvor det kan være en god løsning:

  • Er strømholdbarheden dårlig, betyder det typisk, at dit batteri er blevet nedslidt.

  • Har din computer været udsat for en fugtskade, kan det typisk også redde computeren at skifte batteriet.

  • Derudover skal du ved hævelse hurtigt udskifte batteriet.