Skab overblik over din data med Power BI

Hvis din virksomhed ønsker at blive mere data-drevet, skal alt interne data i virksomheden deles med alle i organisationen. Først og fremmest betegnes en data-drevet virksomhed, som en virksomhed der tager beslutninger og træffer valg på baggrund af deres indsamlede data. Dette kan implementeres gennem værktøjet power BI, som er forkortelsen for Power Business intelligence. I dag ses rigtig mange virksomheder at være afhængige af forskellige data værktøjer, såsom NAV & AX. Ved hjælp af Microsoft Power BI er det muligt at udarbejde rapporter og analyser, på baggrund af den data som din virksomhed har indsamlet gennem eksempelvis NAV & AX. Den åbenlyse beslutning for at virksomheder i dag anvender Microsoft Power BI, er alt virksomheden data kan blive indsamlet under samme program. Dette er med til at samle en virksomhed, da alle medarbejdere kan få adgang til den samlet data. Virksomheden kan på den måde ved hjælp af Microsoft Power BI skabe en fælles enheden for virksomheden. Mange medarbejdere får derfor adgang til forskellige keydata, som kan være med til at motiver medarbejderne ved hjælp af Microsoft Power BI. Her får alle i virksomheden adgang til nøglemål, som skal opnås på tværs af virksomheden. Microsoft Power BI skaber motivation, fællesskab og mere effektivitet.

Med business intelligence har du mulighed for at indsamle store mængder af data, fra forskellige tools på få minutter. Hvis dette er et ønske, er det vigtigt altid at være på forhånd med nye opdateringer fra Microsoft.  Med Power BI kan du opsætte de store mængder i forskellige modeller, som kan skræddersyes til bestemte datagrupper. Ydermere er det muligt at oprette forskellige kladder af modeller, så de forskellige dokumenter er klar til at blive fyldt op med data. På den måde kan du være på forkant med din data ved brugen af Power BI.

Visualisering af data med Power BI

Med programmet Microsoft Power BI har du mulighed for at visualisere din virksomheds data. Ved hjælp af visualisering af data har alle i virksomheden mulighed for at komme med hver deres indsigter og handlinger omkring den givne data. Når data visualiseres, kan alle være med til at forstå og analyser den, da forståelsen af data ‘en bliver visualiseret. På den måde kan virksomhederne begynde at se mønstre og udarbejde forudsigelser i Microsoft Power BI. Når data’ en er udarbejdet og blevet analyseret er det vigtigt at få den fremvist. Mange virksomheder er gode til at indsamle data, men halter med at få den fremvist på den rigtige måde. Her er det vigtigt at skabe de rigtige rammer til den data som kommer ind i virksomheden. Data’ en bliver bedst fremvist gennem forskellige rapporter og dashboard’s, som er fyldt med visuelle modeller.

For at opsamle på det beskrevet blogindlæg på Microsoft Power BI. Skab en mere samlet virksomhed med Microsoft Power BI, og styrk motivationen blandt dine medarbejder. Virksomheden bliver en samlet enhed og er klar til at nå nye højder som en 100% datadrevet og beslutninger bliver ikke truffet på mavefornemmelser.