Er tågesikring din næste fede gadget til hjemmet?

Går du op i at tyverisikre dit hjem med den nyeste teknologi? Så har du sikkert allerede både tyverialarm og videoovervågning, men en tågesikring kan være næste skridt til at sikre din bolig endnu bedre med tyveri. 

Tågesikring er et nyere og særdeles effektiv værktøj mod tyveri, og det er allerede meget udbredt blandt virksomheder, men efter at der er kommet flere udbydere af tågesikring, er flere private boligejere også begyndt at investere i tågesikring.  

Få rådgivning om tågekanon alarmer her, hvis du ønsker at supplere tyverisikring af din bolig  med en den nyeste teknologi, der endda har lave driftsomkostninger og som anbefales af politiet.

Sådan virker det

En tågesikring er tilkoblet din tyverialarm og aktiveres, når tyverialarmen registrerer et indbrud. En tågesikring kaldes også en røgkanon alarm, for den består af en tågegenerator, som skyder en tyk sky af vanddamp og glykol ud i rummet. 

Rummet fyldes derfor på blot få sekunder med en sikkerhedståge, som ligner røg. Tågen gør det umuligt for indbrudstyven at orientere sig i rummet. Og når tyven ikke kan se noget, er det jo også svært at se, hvad der befinder sig i rummet og som er værd at stjæle. Tågesikring gør det derfor svært for tyven at se, og tyven vil hurtigt opgive sit forehavende og skynde sig væk fra din bolig. 

Fordele ved tågesikring

Tågesikringen er helt uskadelig for mennesker og dyr. Det er derfor ikke farligt at indånde, og vil ikke efterlade nogle giftige stoffer i din bolig efter udløsning. 

Tågesikringen er et fantastisk supplement til din anden tyverisikring, for selvom du har sikret din bolig efter alle kunstens regler med gode låse og indbrudssikrede vinduer, er der jo altid en risiko for at skaden alligevel kan ske, og tyven bryder ind. 

En tyverialarm eller videoovervågning forhindrer jo ikke i sig selv, at tyven kan tage genstande med sig, men en tågesikringen kan afværge at tyven tager noget, selvom tyven har haft held med at bryde ind i din bolig. 

Giver tryghed 

En tågesikring skjuler dine værdier i en tæt tåge, så tyven ikke kan se. Da tyven har svært ved at orientere sig i tågen og er bange for at blive fanget, vil tyven forsøge at flygte hurtigst muligt, men ofte kan politiet nå at komme, inden tyven er nået ud af din bolig. 

Tågen kan også virke som personbeskyttelse, for hvis du skulle risikere at være hjemme under indbruddet, kan du nå at søge i sikkerhed, mens tågen spreder sig. Med en tågesikring som supplement til din anden indbrudssikring får du altså høj beskyttelse og tryghed, hvis tyven pludselig står i din bolig.