Sådan indretter du en fed drengehybel

En del mænd og drenge efterspørger tips til, hvordan de kan indrette deres hjem på en nem og overskuelig måde, uden det bliver en såkaldt mandehule, der giver associationer til en ungkarl, der lige er flyttet hjemmefra. Et sådant hjem bærer præg af, at det er fyrens første hjem, så der er meget få, men derimod store og tunge møbler, som de bare har valgt, fordi de var billige. Men en maskulin indretning behøver ikke at være ensbetydende med store og tunge møbler, du bare har fået med hjemmefra. Det er faktisk ret let at skabe en fed drengehybel, hvor det udadtil ligner, at du har brugt lang tid på en indretning med maskuline undertoner, men i virkeligheden er det hurtigt og ukompliceret at skabe.

 

Brug rustikke materialer

Nøglen til en maskulin indretning er enkelhed, mørke farvenuancer samt rå og rustikke materialer. Især det sidste element er alfa og omega for den maskuline stil. Rå og naturlige materialer som træ, stål, beton, metal og læder er med til at give indretningen et industrielt, minimalistisk og ubehandlet udtryk. Til din stue kan du eksempelvis vælge et spisebord i ubehandlet mørk eg, som taler lige ind i en af tidens helt store boligtrends, som netop er mørkt træ i varme farver. Hertil kan du også anskaffe dig spisebordsstole i samme materiale og nuance. Spisebordet og de spisebordsstole du vælger dertil spiller nemlig en stor rolle i indretningen af din stue, så det er vigtigt at gå efter de rå og mørke materialer her for at understrege den maskuline stil.

 

Investér i de rå spisebordsstole

For at følge den rå og maskuline indretning til dørs i spisestuen, bør du også investere i et flot sæt spisebordsstole, der underbygger stilen. Det kan virke lidt skørt at spisebordsstole betyder så meget for udtrykket i spisestuen. Det er vigtigt de passer ind i resten af ens indretning, men det er sådan nogle detaljer, der sætter prikken over i’et i en fed hybel. Du kan eksempelvis vælge nogle rå spisebordsstole og bord i de mere varme og mørke træsorter, som kan give det et mere moderne, nordisk og rustikt look. På den måde følger du også trenden, siden mørkt træ er super populært lige nu samtidig med, at du får et matchende spisebordsstole og bord. Når tingene matchende som spisebordsstole med bordet, bordet med stuebordet osv.  så der bliver en forbindelse af indretningsstilen i din lejlighed. Når tingene hænger sammen udstråler overskud og en underspillet coolness over for dine venner, når de kommer på besøg til spisning.

Vælg funktionelle møbler

Mange mænd kan også godt lide, at møbler og andre elementer i indretningen ikke blot er til pynt, men at de rent faktisk har en funktion. Møblerne i en maskulin drengehybel bør derfor ikke alene være pæne at kigge på, men de skal også være funktionelle og komfortable. Gå derfor efter møbler i solidt håndværk, så de kan holde til lidt af hvert. Du kan eksempelvis anskaffe dig et reolsystem i mørkt træ, som fylder en hel væg, da det giver en fed effekt til indretningen samtidig med, at du får integreret bøger, computerspil og andre små ting i selve reolens hylder og rum. På den måde får du en masse opbevaringsplads, uden du behøver at gå på kompromis med udseendet og stilen i din indretning.