Spar penge på din varmeregning

Mange danskere sidder med en dyr varme- og elregning, som kan være svær at betale. Det kan være hårdt at få betalt de dyre regninger, og man føler måske, at man sidder fast i et hamsterhjul, hvor regninger strømmer ind.

Dog behøver det slet ikke at være sådan. Er man villig til at investere, kan man ende med at få en langt mindre regning. Så bliver der mere plads i budgettet til en række andre ting, som er langt sjovere at bruge penge på. Læs videre her og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge.

Luft-til-vand-varmepumper

Køb en luft-til-vand-varmepumpe i dag på Kinnan.dk og spar en masse penge på længere sigt.

En luft-til-vand-varmepumpe fungerer på den måde, at en udendørs kompressor får luften ind og får varmet det op, så det bliver til kondens. Det bliver ført videre til en varmtvandsbeholder, som typisk befinder sig ind i et bryggers eller i en kælder. Herfra bliver varmen fordelt ud til radiator, gulvvarmesystemet og til brugsvandet i hjemmet.

Kinnan.dk tilbyder den bedste kundeservice, og de er altid friske på at give et godt tilbud på deres produkter. De sørger for at have det bedste af det bedste inden for luft-til-vand-varmepumper, og så vil de selvfølgelig altid hjælpe dig med at sætte dit nye system op, så du kan være i trygge hænder under hele processen.

Udover at du kommer til at spare penge, kommer du også til at være langt mere miljøbevidst med en luft-til-vand-varmepumpe fra Kinnan.dk.

Solceller

Solceller er i dag et meget populært tiltag, som både ser stilrent og moderne ud. Har du i forvejen et sort tag, kan dine solceller også være mindre bemærket. Køber man sine solceller i dag, holder de op til 25 år. De skal blot tjekkes engang i mellem og rengøres i ny og næ. Samtidig kan et solcelleanlæg også sagtens tjene sig selv hjem. For selvom de kan være dyre at få installeret, er de tjent hjem efter blot 10 år. Det skyldes, at din varmeregning bliver betydeligt mindre med et solcelleanlæg. Nogle gange så lille, at du slet ikke behøver at betale den.

Solceller er også langt bedre for klimaet, da de ikke forurener. De producerer den elektricitet, du skal bruge i hjemmet, via solens lys. Så igen kan du altså være langt mere klimavenlig, mens du samtidig sparer penge.

God isolation

Måske er dit hjem dårligt isoleret, og dét er dyrt. Varmen siver direkte ud igennem huset, og du får intet ud af det. Sørg for, at dine vindues- og dørkarme er velisolerede, og at alt glas, der vender ud mod vind og vejr, som det mindste er termoruder.

Sørg også for, at din isolation i væggene er i orden. Papirisolation er blevet meget populært, og det skyldes blandt andet, at det er nemt at arbejde med, da det ikke klør og kradser som f.eks. rockwool. Man skal blot have en maske på, så man ikke indånder materialet. Papirisolation er også langt mere bæredygtigt end andre isoleringsmaterialer.