Mand – husk solplejen, men lad den være mineralsk!

Som mand tror du måske ikke, at solpleje er så vigtigt. Men sandheden er, at din hud har brug for lige så meget beskyttelse mod solen som alle andres. Mineralske solplejeprodukter er et godt valg for mænd, der ønsker at være sikre i solen og samtidig få en god mineralbaseret næring til deres hud.

Mineralske solplejeprodukter indeholder ingredienser som zinkoxid og titandioxid, der giver bredspektret dækning mod både UVA- og UVB-stråler. De har også en tendens til at være ikke-fedtende og absorberes hurtigt af huden, hvilket gør dem ideelle til mænd, der ikke ønsker at bruge meget tid på deres hudplejerutine.

Samtidig er mineralsk solpleje mere skånsomt på huden end kemiske solcremer, og det giver vigtige næringsstoffer, som kan hjælpe med at holde din hud i topform. Så hvis du er på udkig efter et solbeskyttelsesmiddel, der er godt for din hud og nemt at bruge, er mineralsk solcreme et godt valg.

Forskel på almindelig solpleje og mineralsk solpleje
solcreme kan groft sagt opdeles i to grupper: kemiske solcremeprodukter og mineralske solcremeprodukter. Kemiske solcremer virker ved at absorbere ultraviolet (UV) stråling og omdanne den til varme, som derefter frigives fra huden. Mineralske solcremer virker ved at reflektere og sprede UV-stråler væk fra huden.

Der er et par vigtige forskelle mellem almindelig solcreme og mineralsk solcreme:

-Almindelig solcreme skal genpåføres oftere end mineralsk solcreme. Det skyldes, at den ikke giver en lige så langvarig beskyttelse, og at den også lettere kan vaskes af.

-Mineralsk solcreme er mindre tilbøjelig til at forårsage irritation end almindelig solcreme. Det skyldes, at de ikke indeholder nogen skrappe kemikalier, der kan være skadelige for din hud.