Guide: 3 gode råd til et knivskarpt hårlook

Herrefrisør

At få et knivskarpt hårlook er ikke bare noget, der sker af sig selv, det kræver arbejde og rutiner at opnå det helt rigtige resultat. Ofte kan pleje af håret godt blive nedprioriteret i en travl hverdag, men vidste du at med nogle helt simple råd til hverdagen, kan du gøre rigtig meget for at styrke dit hår. Her dykker vi ned i nogle simple hverdagsråd, som heller ikke koster en formue.

Brug frisøren til at finde din frisure

Nogle mænd vælger selv at klippe sit hår, og det kan da også godt fungere for nogen. Men har du brug for en cool styling, kan du altid besøge en frisør. Frisøren kan hjælpe dig til at finde din personlige stil, hvilken frisure der passer til din hovedtype, og hvilket look du gerne vil dyrke. Der findes mange dygtige herrefrisør Århus, København, Odense og mange andre steder, som kan hjælpe dig med at få den helt rigtige hårstil til dit udtryk.

Gode hårprodukter er vejen frem
Gode hårprodukter er ikke bare forbeholdt kvinder. Vil du have et sundt hår, kan de rigtige hårprodukter have stor betydning for dit hårs kvalitet og sundhed. En mild og skånsom shampoo er både til gavn får håret, men også din hovedbund. Der er også mange forskellige typer af hårplejeprodukter, som du kan få, og her kan det være en fordel at vælge en, der passer til din hårtype. Du kan med fordel også supplere med en balsam, da det hjælper med at styrke og forsegle hårroden.

Et af de steder, hvor du kan gøre rigtig meget for dit hår, er på hårprodukterne. Rigtig mange bruger shampoo hver gang, der tages bad, men det kan faktisk gøre mere skade end gavn for håret. Hvis du bruger shampoo for ofte, efterlader du håret i en mere skrøbelig tilstand. Sker det i en længere periode, er der også risiko for, at håret tørrer ud og knækker. Som med alt andet handler det i den grad om at finde en balance, der passer til dit hår.

Se på kosten

En ting er dine vaskeprocesser og hårplejeprodukter, en anden ting er, hvad du putter i kroppen. For din kost har nemlig rigtig stor betydning for dit hårs sundhed, og hvilke muligheder der er med dit hår. En god og afbalanceret kost giver et godt grundlag for et sundt hår. Håret har nemlig brug for den rigtige næring for at kunne gro og producere nyt hår. Hvis din kost allerede er varieret og afbalanceret, men dit hår stadig ikke er blevet stærkere, kan du overveje et kosttilskud henvendt til håret. B12-, A- og E-vitamin er vigtigt, ligesom zink, selen og biotin har en positiv effekt på hårvæksten. Der findes mange forskellige tilskud, som du kan vælge i mellem. Et godt råd er dog at tage en snak med din læge, inden du kaster dig ud i tilskudsjunglen.

Måske har du allerede nogle ritualer, som du ikke viger fra, men med disse råd er du godt på vej til at få et sundere og stærkere hår og finde dit personlige hårlook.