Konfirmationshår 2020: Sådan skal dit hår se ud

Konfirmationstiden er en helt anderledes i år – selvfølgelig på grund af Covid-19, som sørgede for at alle fester til foråret blev aflyst. Heldigvis er der snart tid til konfirmation igen! Du har sikkert allerede dit outfit klar – og har sikkert haft det i mange måneder – men du mangler bare lige håret. Men hvordan skal det egentlig se ud i 2020? Vi har fundet fire fede frisurer til dig!

Skin fade

Skinfade har været in længe, og det er heller ikke på vej ud endnu. Det er nemlig en helt vildt genial frisure, da den kan laves på rigtig mange måder, og den kan også laves på rigtig mange forskellige hårtyper. Du kan nemlig lave skin fade med både meget eller lidt hår, og det giver dig helt sikkert et cool konfirmationslook. Skin fade er dog ikke en nem og hurtig frisure, som du lige kan lave derhjemme. Det kræver en dygtig frisør, der har en del erfaring med denne teknik – ligesom denne populære frisørsalon i Kolding.

Nudelkrøller

Nudelkrøller har været moderne længe – og det kan vi takke flere kendte for. Rasmus Brohave har dem, og Christopher rockede også indtil for nyligt de fede nudelkrøller. Krøller er uden tvivl in lige nu – men de er desværre ikke nemme at lave, hvis du ikke har dem naturligt. Men hvis du er så heldig at have naturlige krøller, så kan du godt få looket frem med en curl cream, så du er klar til fotografen på konfirmationsdagen.

Slikhår

Slikhår bliver moderne igen og igen, og det er der en god grund til. Det er nemlig en pæn og klassisk frisure, som fungerer for de fleste. Det er en frisure, som er for dig, der ikke er til krøllernes fyldighed, men gerne vil se godt ud på din store dag. Det kræver blot en god gel, som ikke er alt for stivende og en kam. Det kan du nemt gøre alene derhjemme!

Business man-cuttet

Konfirmationsdagen er måske den første dag, hvor du skal have et jakkesæt på – og det kræver at håret spiller med. Det kan du gøre ved at få en 90’er version af business man-cuttet, som virkelig fuldender looket. Det kræver blot en voks, der giver et stærkt hold og som ikke er alt for stivende, så dit hår stadig ser voluminøst og fleksibelt ud.