Kniber det med kærligheden? – 2 steder du kan finde den eneste ene

Det der med kærligheden er ikke altid lige nemt. Alle taler om det, og alle dine venner har måske været sammen med deres kærester længe, og du føler, at du går glip af noget. Der mangler den der tosomhed i hverdagen, og ensomheden begynder at trænge sig på. 

Men hvor finder man egentlig den helt rigtige kvinde at bruge resten af sine dage med? Hun dukker nok ikke bare lige pludselig op foran din hoveddør. Nej det er en udbredt misforståelse, at kærligheden først finder dig, når du stopper med at lede efter den. Det kan i mange tilfælde hjælpe at gøre sig bemærket og tilgængelig i de helt rigtige sammenhænge, for at fange kvindernes opmærksomhed. Herunder har vi samlet to forslag til, hvor du skal slå dine folder for at øge dine chancer for at finde kærligheden. 

Lav en profil på nogle dating sider

Det her har du måske allerede prøvet før. Oprettet en profil lidt for sjov med en ironisk beskrivelse af dig selv, og så har du brugt den til at slå tiden ihjel, når du kedede dig en smule. Dating sider kan dog være et effektivt redskab til at finde kærligheden i dag, hvis de bruges rigtigt, og hvis du spørger dine jævnaldrende, vil du opleve, at flere og flere af dem også har fundet deres kærester eller koner på dating sider.

Det vigtigste er, at du faktisk gør dig umage. Hvis du reelt ønsker at finde den eneste ene, så må du lægge dig i selen og gøre dig selv attraktiv for kvinderne på siden. Ved at bruge dating sider er præmissen for interaktionen allerede bestemt på forhånd. Alle er der som udgangspunkt for at date – med enkelte undtagelser – og derfor behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du blot bliver opfattet som en ven, eller hende, du skriver med, allerede har en kæreste. 

Mød kærligheden i din fritid

Hvis du blot sidder indespærret i din lejlighed dag ud og dag ind, så møder du ikke så mange nye mennesker, og chancen for at møde en sød pige mindskes også gevaldigt. Derfor kan det være en rigtig god idé at bruge den fritid, du måtte have, på at tage ud i sammenhænge, hvor du kan møde nye, spændende mennesker. 

Selvom det mest tillokkende er at opsøge sammenhænge, hvor der er alkohol involveret, så forsøg at styr uden om dette. Selvom procenterne typisk sætter nerverne lidt i bero, så kan man også hurtigt komme til at sige eller gøre ting, som måske ikke var helt gennemtænkte. Alternativer til aktiviteter uden alkohol kunne være forskellige sportsgrene, hvor mænd og kvinder spiller sammen. Det kunne også være noget frivilligt arbejde i forbindelse med arrangementer. Mulighederne er mange, så kig dig omkring efter steder at møde nye mennesker.