Intime forhold hjælper på ensomheden

Dette indhold er sponsoreret


I en travl hverdag kan man som single fyr hurtigt begynde at føle sig ensom, hvis ikke man sætter tid af til at være sammen med venner eller familie. Eller måske er det ikke den form for samvær, man søger, men tværtimod noget mere intimt med et andet menneske. En, man virkelig kan koble af med, og hvor man bare kan være, som man er. Her kommer et par forslag til, hvordan du kan få sådan et samvær – uanset hvor længe, du ønsker, det skal vare.

Find en date online

For mange mennesker kan intimiteten opnås ved samleje. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at der er så mange, som finder sig en aftale ude i byen. Og det er da også livgivende, både jagten og præmien, som ikke nødvendigvis behøver at udvikle sig til noget mere. Men der er ingen grund til at tage ud i byen for at finde en til intimt samvær – der findes utallige sider online, der hjælper folk med at finde hinanden til særlige aftaler, og det er uanset om en kvinde eller en fyr søger pik.

Chats hjælper også på ensomheden

Det er ikke nødvendigvis et intimt møde med et andet menneske, der er behov for. Det kan også være, at man bare har brug for at snakke med andre mennesker, om det så er om vind og vejr, eller om det er til en mere personlig side. Som mand kan det være svært at dele fantasier og personlige tanker med sin omgangskreds, for hvad ville de ikke tænke om én? Her kan det være en fordel at finde en fræk chat online, der netop har til formål at dele sådan nogle tanker og idéer – det kan give lige så meget intimitet og samvær som et fysisk møde.

Folk med samme hobby har ofte en del tilfælles

Intimitet behøver ikke nødvendigvis at være centreret omkring sex. Faktisk kan det være lige så berigende at dele en hobby med en anden, som er lige så begejstret for det. Med hobbyen som indgangsvinkel, kan man nemlig hurtigt indse, at man har flere ting tilfælles med hinanden, og det kan være grobund for et mere personligt venskab. Hvis man har ting tilfælles med en anden, er der stor mulighed for bedre at forstå vedkommende på et mere personligt niveau, og sådan et venskab er ofte mere berigende end det venskab, man har med for eksempel en kollega. Og det behøver heller ikke være akavet mellem jer: Når I mødes, har I altid jeres fælles hobby at snakke om.