Den perfekte pokeraften med gutterne

poker

Er det ved at være tid til en pokeraften med gutterne igen? Vi forstår dig udmærket. Det er altid god underholdning, når man er sammen med vennerne, men derudover er det selvfølgelig altid lidt ekstra spændende, når det er noget på højkant og man konkurrerer mod hinanden. Du har måske holdt det før, måske har du ikke – uanset hvad får du her 4 ting, som du skal huske til din pokeraften.

Drinks

Det er en nødvendighed, at du har noget at skylle munden med, når den bliver tør, og spændingen er på sit højeste – og vand er bare ikke nok, når du er sammen med gutterne. Det skal gerne være en rom, whisky, G&T eller en anden drink, som gør det hele lidt mere festligt. Til jeres pokeraften skal I selvfølgelig have det bedste af det bedste, og derfor skal du hoppe forbi nogle af de sider, der specialiserer sig i netop kvalitetsprodukterne. Et bud kunne være &Skål, som har samlet de bedste danske destillerier og mixere. Ved at købe herinde er jeres drinks i hvert fald fra øverste hylde – præcis som det skal være.

Snacks

Du har nu noget at skylle efter med, så nu skal vi videre til det, du faktisk kan skylle ned. Nemlig snacks. Det er simpelthen ikke godt nok, hvis der bliver afholdt en pokeraften uden snacks. Der er ikke så meget at sige til den her del, andet end du skal sørge for rigelige mængder chips, nødder, bland-selv-slik, og hvad der ellers findes af herligheder ude i den verden. Det er et musthave.

Præmien

Poker er en konkurrencesport, og hele konceptet ved poker er, at man gambler om noget, hvorfor adrenalinen også kommer godt op. Det er hele essensen af spillet og nok også derfor, du og kammeraterne holder af det populære casinospil.
Poker er altså ikke meget uden en præmie til vinderen. Den behøver ikke at være stor, men det kan blot være, at alle spillere smider en flad 50ér i puljen, (eller hvad der lige passer i gruppen) som vinderen kan løbe afsted med. På den måde bliver det en smule mere spændende og seriøst, når spillet er i gang.

Alt det praktiske

Aftenen er nu ved at gå i gang for alvor, og du har forhåbentlig styr på den del, vi kommer til nu. Men forglemmelser er sket før, og derfor opridser vi lige nogle af de ting, du bare ikke må glemme.

  • Pokerbordet
  • Pokerchips
  • Spillekort
  • Dealerknappen

Det er de helt essentielle ting, og uden dem bliver det hurtigt lidt tamt. Mon ikke du nok skal huske alt det.

At holde en pokeraften er et rigtig godt initiativ, når du skal samme gutterne til noget hyggelig konkurrence, som de fleste holder af. Husk dog at hvis du står for arrangementet, så skal der være styr på alt det ovenstående – det bliver bare lidt sjovere så.