De tre bedste videospil til en LAN-party 

Hvis man elsker at spille computer- og videospil, så er noget af det fedeste at bruge sin fritid på at spille sammen med sine venner. Endnu bedre er det at holde en LAN-fest, hvor man kan spille i større hold og virkelig nyde gamer-stemningen til det fuldeste. Det er godt at spille alene, men endnu bedre at spille i godt selskab. Så saml dine venner og de bedste computerspil, man kan spille til en LAN-party.  

 Folk, der siger, at computerspil gør spillerne asociale, tager fejl. Der er faktisk mange muligheder for at gøre computerspil til en kollektiv begivenhed. Ved at holde en LAN-party har man det sjovt, når man spiller med sine venner, samtidig med at man styrker fællesskabet. For at gøre det til en succesfuld LAN-party, så er det naturligvis vigtigt, at der er nogle gode spil at spille. Så herunder får du tre bud på nogle af de bedste spil. 

 GTA 5 

GTA har siden 2013 indtaget pladsen på mange drengeværelser. Her mange år senere spiller de det stadig. Det er en verden af næsten uendelige muligheder. I Grand Theft Auto påtager man sig rollen som gangster, der skal arbejde sig op i en undergrundsverden. GTA 5 er en videreudvikling af det tidligere GTA-spil, og man kan også støde på spil på et casino som dem, Casumo tilbyder. På den måde kan man altså finde et spil inde i spillet, såkaldte minigames.  

For at spille GTA 5 kræver det, at man klart kan skelne mellem spil og virkelighed, ikke mindst fordi man kan opleve voldelige episoder i spillet. Men hvis man er over 18 år og kan lide action-genren i spil, så er det et perfekt spil til en LAN-party.   

Blood 4 Dead 

En LAN-party går ud på at spille i konkurrence sammen med flere spillere. Man medbringer ofte egen computer, og denne kobler man til andres computere, så man spiller i samme netværk. Derfor kan det være mere givende at spille action spil som Blood 4 Dead, hvor der er fart over feltet og en masse spænding. Især hvis du og dine venner kan lide skydespil, er Blood 4 Dead fedt at spille til en LAN-party.  

Men fordi man nemt kan komme til at bruge mange timer på at konkurrere mod vennerne i Blood 4 Dead, så er det vigtigt, at man sidder i en god gamerstol. Efter mange timer i samme stilling, kan man nemlig hurtigt få ondt i ryg og nakke uden den rette støtte. Det kender du måske selv derhjemme, men det er lige så vigtigt, at man sidder ordentligt til en begivenhed som en LAN.  

Starcraft 2 

Selvom Blood 4 Dead og GTA 5 er fiktion, så foregår de i verdener, som vi kan genkende – verdener der ligner vores egen. Hvis man gerne vil indleve sig i en overjordisk verden – i et science-fiction spil – der har elementer af strategisk tænkning, så er Starcraft 2 fyldt med spændende fortællinger og udfordringer, der kan underholde i flere timer.   

Intergalaktisk krig og rumvæsner er blot noget af Starcraft 2 har at byde på. Hvis dine venner er vilde med science fiction, vil dette spil uden tvivl blive kåret som det bedste computerspil, der bliver spillet til jeres LAN-party.  

 

18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS: www.rofus.nu