Dette trender indenfor herremode

Går du og grubler over, hvad der egentlig trender indenfor mode til mænd og drenge, og mangler du inspiration til det perfekte hverdags outfit? Du er helt sikkert ikke den eneste. Moden forandrer sig hele tiden, og det kan være svært at finde ud af, hvad der egentlig er oppe i tiden. 

De trends vi har samlet her er både brugbare til børn, den unge mand og den modne herre. Tøjproduktion er en stor belastning for miljøet, og du kan med fordel indtænke bæredygtighed, når du skal ud at have nyt tøj. Til drengebørn, er By Green Cotton et godt eksempel på et brand, der både indtænker miljø og følger tidens modetrends. De sælger både børnetøj og tøj til kvinder. Når du skal ud at købe herretøj, kan du holde udkig efter de samme miljømærkninger, som By Green Cotton gør brug af – GOTS og Oeko-Tex. 

Neutrale nuancer og simple outfits 

Når det kommer til farver, er de neutrale og rolige nuancer et stort hit. Og i virkeligheden noget, der nok aldrig går helt af mode. Farverne indkluderer blandt andet jordfarver som beige, mocca og sandfarvet samt afdæmpede grå og blå nuancer. Det fantastiske ved de mere neutrale farver, er at de giver dig et godt grundlag for at sammensætte et outfit, da de passer til stort set alt. Casually outfits er stadig en stor trend, og du behøver ikke vilde farvesammensætninger for at skabe et cool outfit. 

Oversize tøj, sweat og loungewear

De fleste mænd vil nok kende til besværet ved at finde tøj, der både er behageligt og moderigtigt. Herremode i dag er heldigvis også præget af oversize fit og sweat, strik og loungewear. Det er ikke længere kun tøj, der er forbeholdt afslapning i hjemmet – det kan også bruges når du skal ud. Udvalget er enormt, og derfor er der mange forskellige måder du kan sammensætte det på. Et par fede chinos eller cowboybukser ville passe godt med en lidt oversize sweatshirt og give et casual og sporty look.