3 fede sneakers der giver outfittet lidt kant

Måske er du sneakerentusiast og leder efter nye sneaks, der udvider din horisont, til din samling? Måske går du ikke meget op i sko og relaterer ikke rigtig til følelsen af et par spritnye sneaks i hænderne, men synes alligevel dit outfit kunne bruge et spændende element til dine basic items i garderoben? Så er der hjælp at hente. Her kommer et par bud på nogle lækre statement sneakers til at peppe outfittet lidt op.

Nike Air Max 1

Denne serie fra Nike er for cool. Du kan vælge imellem den helt lowkey sko i grålige farver som fx ’Nike Air Max 1 Patta Waves White’, eller en af deres sko med lidt mere farvespil som eksempelvis ’Nike Air Max 1 Martian Sunrise’. Men de fedeste snakers fra denne serie er helt klart ’’Nike Air Max 1 Concepts Heavy’’ – en ægte statementsneaker – med et ’’tungt’’ koncept, som bedst styles med et helt basalt outfit.

Nike x Off-white

Det siges at collabbet mellem Nike og Off-white, der begyndte i 2017 har udviklet sig til en af de mest eksperimenterende og opsigtsvækkende kollaborationer i sneakernes historie. Og det kommer virkelig til udtryk, når man scroller gennem de forskellige sneaks. Hver sneaker har sin helt egen æstetik og aura, hvor der leges med farver, materialer og former. En ting er helt sikkert. De her sneakers er et kunstværk i sig selv og kan uden tvivl sætte gang i et ’’kedeligt’’ outfit.

Adidas superstar

Superstar-serien har sin helt egen historie fra tilbage i 1969, hvor den blev lanceret for første gang. Skoen findes i den klassiske hvide med de sorte striber, men kan nu fås i forskellige farver og mønstre. De vildeste styles hedder ’’Adidas superstar Bape Camo Green’’ og ’’Adidas Superstar Sean Wotherspoon ’’Superearth’’ ’’ og er helt klart værd at tjekke ud.