Den perfekte bh findes ikke – eller gør den?

Alle kvinder ved, at det, som virkelig kan stå i vejen for en god træning er pigerne, altså barmen. Men en sports bh med ægte støtte og komfort kan være den ultimative redning. De fleste kender vist det her med at, når man først finder en bh, som passer godt, så skal der ufatteligt meget til før vi lader os skille os af med den. At kunne finde en sports bh, som passer, som var den syet til en, samtidig med at den støtter og passer til ens personlige behov er som at lede efter et bestemt stykke hø strå i kæmpe høstakke.

Bh’ens jungle

Alle kvinder har forskellige behov og det samme har dine bryster også, så en perfekt sports bh skulle kunne indfri begge behov. Den rigtige barmstøtte har stor betydning for dit brystvæv, fordi det kan tage varig skade, som kan være meget smertefuldt, ubehageligt og endda gå ud over dine brysters udseende.

Der findes mange sports bh’er, men det kan alligevel være uoverskueligt at finde en, fordi der findes mange forskellige slags og hvordan finder man frem til den, der passer til dit behov, din barm og din træning. Støtten afhænger af elastikkens fasthed, bredde og ryggens design. Har din sports bh smalle skulderstropper og et smalt elastik vil den ikke give særlig god støtte. Årsagen er, at bh’ens elastik bliver mere belastet, jo smallere den er.

Det er ikke altid nok, at det er komfortabelt, man ønsker samtidigt noget, som er pænt, så man kan føle sig attraktiv, når man træner også selvom man er den eneste der ved det. Eyda har en bh lige til dig. Der findes en i alle varianter, så du kan helt sikker finde en, der passer til din behov, men også i den stil du ønsker.

Hvilken skal du så vælge?

Din kommende sports bh afhænger af den støtte du har brug fri. Har du en større barm eller dyrker sport ofte og på et højt niveau med mange bevægelser, vil den rette sports bh være en med high support. Men er du mere i den modsatte boldgade kan en sports bh med medium eller light support være tilstrækkelig.

Vidste du?

Vidste du, at elastikken i din sports bh bliver løsere og løsere med tiden og dermed også dårligere, så jo mere du bruger den, jo mindre støtter den. Derfor er det faktisk anbefalet, at du udskifter din sports bh med jævne mellemrum, ja faktisk hver 6-12. måned